Η αντιρωσική στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας κρατάει χρόνια…

Date: 28/01/2023 Time: 10:40

Μπορεί πολλοί να παραξενεύτηκαν με την στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας να αποκλείσει τον Ρώσο πρέσβη από την δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Αθήνα, ωστόσο όσοι παρακολουθούν από χρόνια την περπατησιά της κυρίας Προέδρου δεν έπεσαν από τα σύννεφα!

Η αντί-ρωσική στάση της κυρίας Σακελλαροπούλου είχε εκδηλωθεί πολύ πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία ακόμη και πριν επιλέγει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την απόφαση που εξέδωσε στο ΣτΕ απορρίπτοντας το αίτημα της Μόσχας για έκδοση του Αλεξάντερ Βίνικ στην Ρωσία.

Εκτός από την Μόσχα τον διεκδικούσαν το Παρίσι και η Ουάσιγκτον. Επρόκειτο για τον γνωστό Mr Bitcoin που είχε συλληφθεί το 2017 στη Χαλκιδική όπου παραθέριζε με την οικογένειά του και με την απόφαση Σακελλαροπούλου ως πρόεδρου του ΣτΕ στις 5/8/22 ο Mr Bitcoin πήρε τον δρόμο για τις ΗΠΑ καθώς ο 43χρονος Ρώσος επιβιβάστηκε υπό άκρα μυστικότητα σε αεροσκάφος για βα διαβεί τον Ατλαντικό!

Το παράδοξο για τους Ελληνες είναι να προσκαλείται στο Προεδρικό Μέγαρο ο τούρκος πρέσβης και να αποκλείεται ο Ρώσος πρέσβης . Σε καλό να μας βγει!

Πηγή: ieidiseis.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...