Η Amazon κατέβασε το site των America’s Frontline Doctors επειδή οι αποκαλύψεις τους ενοχλούσαν το σύστημα!

Date: 18/06/2021 Time: 18:25

Η ιστοσελίδα της America’s Frontline Doctors, της θαρραλέας ομάδας γιατρών που μίλησε ενάντια στις ανεύθυνες και επιζήμιες αντιδράσεις της κυβέρνησης για το COVID, κατέβηκε από την Amazon.

Το AFLDS ανέφερε:

Ο ιστότοπος των America’s Frontline Doctors διαγράφηκε από το Διαδίκτυο από την Amazon.

Αν δεν το γνωρίζατε, πολλοί κορυφαίοι ιστότοποι και υπηρεσίες, όπως το Netflix, το Facebook, το LinkedIn και το Twitter, και χιλιάδες άλλοι, φιλοξενούνται στους διακομιστές της Amazon στο Διαδίκτυο.

Έτσι, ήταν έκπληξη όταν το AFLDS έλαβε ειδοποίηση από την Amazon ότι διαγράφει την ιστοσελίδα μας – και ότι μας έδινε λιγότερο από 4 ημέρες για να την βγάλουμε από τον διακομιστή τους πριν τη διαγράψει για πάντα από το Διαδίκτυο.

Η ομάδα μας δούλευε μανιωδώς όλο το εικοσιτετράωρο για να ξαναφτιάξει την ιστοσελίδα μας από την αρχή, ενώ χρησιμοποιούσε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, με μεγάλο κόστος για την ομάδα AFLDS.

Αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε άμεση δράση επειδή δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στον Jeff Bezos και την Amazon να μας λογοκρίνουν από το να μιλάμε ελεύθερα για ιατρικές θεραπείες, ιατρικές μελέτες, ατομική ελευθερία ή να αμφισβητούμε την κυβερνητική αφήγηση γύρω από τα εμβόλια COVID-19.

Τα κίνητρα της Amazon είναι ύποπτα, καθώς είναι στενά ευθυγραμμισμένη με την κυβέρνηση Biden λόγω των μαζικών κυβερνητικών συμβάσεων. Αυτές οι συμβάσεις αξίζουν δισεκατομμύρια, αλλά η Amazon δεν πληρώνει σχεδόν καθόλου εταιρικούς φόρους.

Ο Jeff Bezos και η Amazon δεν μπορούν να διαφωνήσουν με τα επιστημονικά δεδομένα και τα γεγονότα μας, οπότε προτιμούν να μας διαγράψουν εντελώς.Έχουμε ήδη μπει στη μαύρη λίστα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε βίντεο στο YouTube. Πρέπει να φτιάξουμε τους δικούς μας διακομιστές στο διαδίκτυο που δεν μπορούν να φιμώσουν οι Big Tech, οι Big Pharma ή οι Big Government.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page