H Καϊλή, ο προσυμφωνημένος πόλεμος με την Τουρκία και το χτύπημα που δέχθηκε το The Flag Report

Date: 13/12/2022 Time: 13:20

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, δημοσιεύουμε άρθρο του φίλου μου διεθνολόγου, Κώστα Αντωνάκη με τίτλο «Απλή αναλογική: Διακομματική συμπαιγνία για να δοθεί το Αιγαίο στους Τούρκους;». Αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ξεσπάει, κυριολεκτικά, κόλαση! Μαθαίνουμε από πολύ έγκυρες πηγές ότι ο κακός χαμός έχει γίνει μέσα στην κυβέρνηση και στο σάπιο καθεστώς. Τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη. Μόλις δημοσιεύσαμε το άρθρο, βγαίνει η κυρία Μπακογιάννη και μας επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να υποστασιοποιηθεί αυτό το σενάριο και αρχίζει να εκβιάζει καταστάσεις και ταυτόχρονα, παράγει το πολιτικό άλλοθι για την ίδια και το γιο της, ώστε μετά το εθνικό έγκλημα της διακομματικής δολοφονίας και παράδοσης του Αιγαίου στον Ισλαμιστη Ερντογάν, να τη βγάλουν λάδι.

Δέχομαι το πρώτο χτύπημα βανδαλισμού του αυτοκινήτου μου και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά και αυτό, μυρίζει παρακράτος του Μαξίμου.

Ακολουθούν άλλα δύο χτυπήματα. Δημοσιεύουμε ακόμη δύο άρθρα. Συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε την συμπαιγνία, λέγοντας ότι ο Κυριάκος, ετοίμαζε πραξικόπημα διαχείρισης πολεμικής ήττας και γι’ αυτό την έπεσαν στον Στρατηγό Φράγκο, ο οποίος έδειχνε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να γίνει θύμα των προδοσιών του πολιτικού καθεστώτος. Να γίνει δηλαδή, ο ναύρχος Λυμπέρης της βραδιάς των Ιμίων. Ο Στέφανος Χίος, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του «ραδιομακελάρηδες» λέει, ότι Έλληνες αξιωματικοί χρηματίζονται από Ισλαμικά κεφάλαια. Κρατήστε το αυτό για παρακάτω.

Στο The Flag Report συνεχίζουμε να κρατάμε ζωντανό το θέμα, διότι γνωρίζουμε το τσουνάμι που έρχεται για την εμπλοκή της Καϊλή και άλλων πολιτικών, με τα Ισλαμικά τρομοκρατικά κεφάλαια του Κατάρ, που λειτουργεί ως μπροστινός της Τουρκικής ΜΙΤ, όπως ο Αζέρος Πρόεδρος Αλίεφ. Αποκαλούμε προσωρινό και διακοσμητικό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από αρκετά σοβαρές πηγές, σε Ελλάδα και εξωτερικό, λένε, ότι είτε θα παραιτηθεί ο Κυριάκος, είτε θα του συμβεί κάποιο ατύχημα…

Το Σάββατο το μεσημέρι, καταθέτω μήνηση κατά αγνώστων στο Α.Τ. Νέας Μάκρης. Το ίδιο βραδυ, 40 χιλιόμετρα μακριά, βανδαλίζεται κατά τον ίδιο τρόπο και ακριβώς στο ίδιο σημείο με το δικό μου, το ΙΧ της δημοσιογράφου και CEO του The Flag Report, Μαρίας Πολυζωίδου. Είναι πασιφενές πλέον, ότι το παρακράτος του Μητσοτάκη και το σάπιο Μεταπολιτευτικό καθεστώς, μας χτυπάει, γιατί το ξεβρακώσαμε για την εθνική προδοσία που ετοίμαζε. Μόνο ο Γιάννης Φιλιππάκης, εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» και ο Παναγιώτης Αποστόλου της «Ελεύθερης Ώρας» και του egerssi.gr, προς τιμήν τους, μας στήριξαν απέναντι στην συντονισμένη επίθεση που δεχόμασταν.

Έρχεται η υπόθεση Καϊλή, όπου αποκαλύπτεται η βαθιά σχέση εξάρτησης του συνόλου του ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος με τα Ισλαμικά-τρομακρατικά κεφάλαια. Κάπου στην πορεία, μπαίνει στο κάδρο και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετά το δημοσίευμα του αμερικανικού ινστιτούτου διεθνούς πολιτικής, Gatestone και την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor1 πριν από μερικά χρόνια, αναδείκνυε και πάλι την σύνδεση με την τρομοκρατία που προέρχεται από τις ιρανικές και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και φυσικά την Εύα Καϊλή και τους χορηγούς της Αλ Κάιντα, Καταριανούς! Δηλαδή το γεωπολιτικό σύμπλοκο Κατάρ – Ιράν – Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν, ελέγχει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα στην Ελλάδα.

Η υπόθεση Καϊλή, αποκάλυψε το plan B του πολιτικού συστήματος. Το σενάριο κατά το οποίο, σε περίπτωση που χρειάζονταν να σχηματιστεί κυβέρνηση εύπιστων ανδρείκελων, τα οποία θα διαχειρίζονταν έναν προσυμφωνημένο πόλεμο με την Τουρκία, ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το είχαμε ήδη κάψει από τη Δευτέρα. Η συγκυβέρνηση με τον Ανδρουλάκη, ως plan B, ο οποίος, όπως η Καϊλή, εμπλέκεται και αυτός με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, το Αζερμπαϊτζάν και το Ιράν, θα συνυπέγραφε μία ταπεινωτική συνθήκη ειρήνης και διαμερισμού του εθνικού ορυκτού πλούτου, μετά από σικέ πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία. Δύο υπογραφές, είναι πάντα καλύτερες από μία, όπως έγινε με τα μνημόνια, όπου το έγκλημα στήθηκε με τις υπογραφές Σαμαρά – Βενιζέλου.

Όμως για να διαπραχθεί το τέλειο διακομματικό έγκλημα, όπως έγινε με την Συμφωνία των Πρεσπών, ειδικά αν έχει προκύψει ήττα με την Τουρκία ή ακόμα και ισοπαλία, όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει ακλόνητο πολιτικό άλλοθι, ειδικά, όταν η χώρα έχει συρθεί στη Χάγη από τον Μπάιντεν και τον Σολτς. Ο Σαμαράς, για να μην κάψει την πολιτική καριέρα του γιόκα του, ανεβάζει τους εθνικιστικούς τόνους του, καταγγέλλοντας τις Πρέσπες του Αιγαίου και την Τουρκία, ως πειρατή, που συνομιλεί εθνικώς αντιδεοντολικά με την παρούσα κυβέρνηση.

Ο Μητσοτάκης, έχει εξασφαλίσει πολιτικό άλλοθι με τους εξοπλισμούς, το φράχτη στον Έβρο και την «σθεναρή» στάση του απέναντι στον Τούρκο, όπου το άλλοθι αυτό, του το παρείχε η πράκτορας της ΣΤΑΖΙ, Νάνσυ Πελόζι, σε εκείνη τη γελοία ομιλία του στο Κογκρέσο. Για όσους θυμούνται, είχα γράψει τότε, ότι μέσα σε όλα τα κόλπα που έστηνε ο Μητσοτάκης στην Αμερική, ήταν να «ψηθεί» ο Ανδρουλάκης για συγκυβέρνηση από την φιλοϊσλαμίστρια Πελόζι. Πελόζι. Κατάρ, Ανδρουλάκης, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Τουρκία, Ντόρα, Σχοινά, Πάτσης, Αζερμπαϊτζαν, Κατάρ. Ενώσατε τις τελίτσες; Ο δε Καραμανλής, έχει βγάλει από νωρίς την ουρά του απ’ έξω, καταγγέλλοντας τις υποκλοπές και περιμένει, όπως ο θείος του, να επιστρέψει ως ο εγγυητής της ομαλότητας και ανασυγκροτήσεως του πολιτικού συστήματος.

Ο φιλοϊσλαμικός ΣΥΡΙΖΑ, με την αποδεδειγμένα υπόγεια συνεργασία του στο θέμα των υποκλοπών με το Βελόπουλο, έχει εξασφαλίσει το δικό του πολιτικό άλλοθι μέσα από το ψευδοαίτημα για ψευοεπέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια και με τις υποκλοπές στην συνείδηση των ψηφοφόρων του και επέκεινα. Ο Βαξεβάνης, πετάει γελοία και άθλια υπονοούμενα για την Εβραϊκή καταγωγή των ιδιοκτητών του Predator και μαζί με τους Καραμανλικούς, στήνουν ανάλογη συνωμοσία με αυτή του Καραμανλοπαπανδρεϊσμού του ’74.

Το έχουμε πει και θα το επαναλάβουμε. Η Γερμανία, ειδικά μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, δε θα επιτρέψει στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό να ανακάμψουν και μαζί με το Ισραήλ και τους Άραβες, να δημιουργήσουν ένα νέο πανίσχυρο, πολιτισμικά, οικονομικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά, πόλο στην Ανατολική Μεσόγειο. Δικαιωθήκαμε και πάλι, όταν γράψαμε ότι οι συνομιλίες και οι τρωτότητες των θυμάτων υποκλοπής, έχουν φτάσει στην χέρια της Καγκελαρίας και της Άγκυρας.

Τώρα, με την Καϊλή και τον Σχοινά, καταλαβαίνει κανείς, πόσο βαθιά είναι η συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Το σύστημα παρακολουθούσε τους πάντες, ώστε μετά το διαμοιρασμό του Αιγαίου, όλες οι κρατικές και σημαντικές πολιτικο-κοινωνικές δομές, να αποδεχθούν την νέα Εθνική προδοσία, χωρίς να πειραχθεί το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Θυμόμαστε όλοι, πως στις έντονα μνημονιακές εκλογές του 2012, η ΝΔ έφτασε το 18% και πόσο ψηλά έφτασαν η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το σύστημα, δε θέλει άλλες τέτοιες εκπλήξεις, ούτε ο γερμανο-τουρκικός παράγοντας.

Μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ανάδειξη της ανατολικής Μεσογείου στο μεγαρεζερβουάρ της Ευρώπης, ήρθε η ώρα το ΣΥΝΟΛΟ του πολιτικού συστήματος να εξοφλήσει τα γραμμάτιά του προς τη Γερμανία, την αμερικανική Αριστερά, την KGB και το Πολιτικό Ισλάμ, με το οποίο κοιμόντουσαν τόσα χρόνια στο ίδιο κρεβάτι.

Κωνσταντίνος Καραμανλής, η παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους, Ανδρέας Παπανδρέου με το Νταβός, Κώστας Σημίτης με την Μαδρίτη, Κώστας Καραμανλής με τη Ξάνθη (επίσκεψη Ερντογάν,) το λιμάνι του Πειραιά στην Κίνα, Γιώργος Παπανδρέου – Αντώνης Σαμαράς – Ευάγγελος Βενιζέλος – Γιώργος Καρατζαφέρης την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στο Βερολίνο. Τσίπρας με Πρέσπες και μεταναστευτικό. Όλοι έδιναν κομματάκια της χώρας στην Τουρκία και το Βερολίνο. Τώρα, όμως, οι γεωπολιτικές συνθήκες είναι τέτοιες, που τους έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για να παραδώσουν το ιερό δισκοπότηρο του Ελληνισμού. Το Αιγαίο και τον ορυκτό του πλούτο!

Όλα αυτά που παραχωρήθηκαν τα χρόνια της Μεταπολίτευσης, ήταν απλές προκαταβολές, για να μπορεί το πολιτικό-δημοσιογραφικό και δικαστικό προσωπικό, να απολαμβάνει ατιμωρησίας και τεράστιων οικονομικών προνομίων. Τώρα, όμως, το πολιτικό καθεστώς, χαρακτηρίστηκε ως «κόκκινο δάνειο» από το γεωπολιτικό Fund της Γερμανίας, του Κατάρ, της Τουρκίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Παλαιστινιακής Αρχής και το ποσό, το Αιγαίο δηλαδή, είναι άμεσα απαιτητό.

Υπάρχουν, όμως και δυνάμεις που ρίχνουν και σφαλιάρες στους εγχώριους προδότες. Οι δυνάμεις, που έστειλαν τη «γκρουπιέρισσα» της Αλ Κάιντα, Εύα Καϊλή, στη φυλακή και έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια να δούμε. Υπάρχουν υποθέσεις εμπλοκής του Αζερμπαϊτζάν και της Κίνας, στο χρηματισμό Ελλήνων πολιτικών. Κάποιοι, όταν ανακοινώσαμε την ίδρυση της Ελληνικής Διοίκησης Εθνικής Σωτηρίας (Ε.Δ.Ε.Σ.) και είπαμε, ότι το πολιτικό σύστημα θα βρεθεί ενώπιον των αδιεξόδων του και θα μας παραδώσει την εξουσία, μειδίασαν. Κάποιοι άλλοι, καλοπροαίρετοι, μας είπαν ότι δεν περνάει καν από το μυαλό του καθεστώτος, να παραδώσει τη χώρα σε υγιείς πολιτικές δυνάμεις. Μετά την υπόθεση Καϊλή και άλλων που έρχονται, θα αρχίσει πλέον, να τους περνάει από το μυαλό. Είναι η πρώτη φορά, που ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα συνδέεται άμεσα με την Ισλαμική τρομοκρατία και αυτό, έχει μεγάλη σημασία στη διεθνή κοινότητα και στις υπερδομές του πλανήτη.

Το πολιτικό καθεστώς της Μεταπολίτευσης, είναι πλέον στο στόχαστρο δυνάμεων. Στο τέλος, θα μας παρακαλάνε να μην επαναφέρουμε τη θανατική ποινή για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και εθνοκάθαρσης…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...