Γιατί προσπαθεί ο Κώστας Βαξεβάνης να παραλύσει την κρατική λειτουργία;

Date: 03/12/2022 Time: 19:18

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο δρόμος που έχει διαλέξει ο Κώστας Βαξεβάνης για να δημοσιοποιήσει την έρευνά του πάνω στις υποκλοπές, οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια τη χώρα. Καταλαβαίνω την πολιτική στρατηγική πίσω από τα δημοσιεύματα μίας στρατευμένης εφημερίδας, όμως, δεν μπορώ να αγνοήσω και κάποιες άλλες παραμέτρους αυτής της υπόθεσης.

Την ώρα που γνωρίζουμε ότι πολλά από τα αμερικανο-ευρωπαϊκά όπλα που ταξίδεψαν για την Ουκρανία, κατέληξαν στα χέρια των μαχητών του ISIS, ο οποίος είναι δημιούργημα του Μπαράκ Ομπάμα και αυτή την στιγμή η Τουρκία έχει τη γενική εποπτεία του Ισλαμικού στοιχείου στη Συρία, είναι λογικό να ανησυχεί κανείς, για το που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα υψηλής τεχνολογίας και καταστρεπτικότητας όπλα, μέσω των Πακιστανικών, Αφγανικών και Συριακών εξτρεμιστικών στοιχείων, που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός του Κράτους του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δεν συνηθίζει να πετάει λέξεις τυχαία, δεξιά και αριστερά. Υπενθύμισε, ότι η Αμερικανική άκρα Αριστερά του Χουσεΐν Ομπάμα, είναι κολλητή του Ισλαμοφασίστα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως έχω αναφέρει κατ’ επανάληψη, είναι ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ αυτή την στιγμή και όχι το σαπισμένο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρόεδρο της Αμερικής.Ο Χουσεΐν, είναι αυτός, που κινεί τα νήματα στην Ουάσινγκτον και ο Χουσεΐν, είναι ένας συνειδητοποιημένος Μουσουλμάνος Ναζί και εχθρός του Χριστιανισμού.

Ο τρόπος που παρουσιάζει τη δημοσιογραφική του έρευνα ο καλός ρεπόρτερ Κώστας Βαξεβάνης, αυτή την στιγμή, παραλύει το Κράτος και την σχέση της εκτελεστικής εξουσίας με κρίσιμους θεσμούς της Εθνικής ασφάλειας της χώρας. Αναλογιζόμενοι λοιπόν, αυτά που προείπα για τα Ουκρανικά όπλα και τις σχέσεις της Αμερικανικής ακροαριστεράς με τον Ερντογάν, τότε αυτή η δημοσιογραφική, ακούσια ή εκούσια παράλυση των δεσμών εμπιστοσύνης και υπακοής ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, όπως και με την Κοινοβουλευτική του ομάδα και τη δικαστική εξουσία, μπορεί να αποβεί μοιραία σε μία ενδεχόμενη σύγκρουση με την Τουρκία ή σε μία ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια /προβοκάτσια εντός της χώρας, από εχθρικές δυνάμεις. Επειδή γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους στο American Enterprise Institute, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι οι αναλύσεις τους δε γράφονται ούτε στο πόδι, ούτε τυχαία.

Η ιστορία των υποκλοπών, πρέπει να τελειώσει χθες. Είτε να την τελειώσει ο Μητσοτάκης, είτε ο Τσίπρας, είτε και οι δύο μαζί!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...