ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 παρά το ρεκόρ των εμβολιασμένων – Για πόσο ακόμα θα μένει ατιμώρητη η κυβέρνηση;

Date: 02/11/2021 Time: 20:16

Η μεγαλύτερη κυβερνητική αποτυχία κατά την Μεταπολίτευση, μια αποτυχία που ρίχνει την χώρα στην άβυσσο, είναι δυστυχώς γεγονός και πλέον θα πρέπει να υπάρξει λογοδοσία: Μετά από 19 μήνες επώδυνων στερήσεων ελευθεριών και κατάρρευσης της οικονομίας, με τα φιλοκυβερνητικά -και όχι μόνο- media «μπουκωμένα» από ευρώ και αμίλητα, μετά από ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα στο οποίο προσέτρεξαν οι πολίτες σε ποσοστό πάνω από 70% πειθόμενοι από τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, σήμερα η χώρα αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19!

Πάνω από 6.500 κρούσματα Covid-19 σήμερα και 16.000 νεκρούς συνολικά, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας, με επίσης ρεκόρ πάνω από 70% στους εμβολιασμένους, διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα της «ελευθερίας», ενώ οδεύουμε στο χάος και τα ανακυκλούμενα lockdown, με μόνο βέβαιο αποτέλεσμα τους περιορισμούς των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

 Και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να στερεί προσωπικές ελευθερίες! Σε απόλυτη σύμπνοια με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου χθες αυτή η «πολιτική τραγωδία» που ακούει στο όνομα «Νίκος Φίλης», ζήτησε «να μην αναγνωρίζονται ως εμβολιασμένοι… όσοι δεν κάνουν την τρίτη δόση του σκευάσματος» που αποκαλείται εμβόλιο!

Και βέβαια με αυτή την λογική, μέχρι να πεθάνουν όλοι θα κάνουν συνέχεια εμβόλια κατά του Covid-19!

Σε αγαστή συνεργασία με τους παλαιοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους ολετήρες της Ελλάδας, το ΚΙΝΑΛ, η κυβέρνηση:

– Αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της για την ολική αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας

– Αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων σημειώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας

– Αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων

– Αρνείται να προωθήσει τα φάρμακα για τις θεραπείες του κορωνοϊού, αρκούμενο μόνο στα εμβόλια-σκευάσματα των BigPharm

– Έχει αναπτύξει στενές σχέσεις -μέχρι παρεξηγήσεως- με τον ισχυρό άνδρα της Pfizer του εμβολίου mRNA, Α.Μπουρλά: Είναι ο μοναδικός που έχει επισκεφθεί το Μαξίμου κι έχει βραβευτεί από την ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου, ενώ σχεδόν πλέον το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech έχει το μονοπώλιο των εμβολίων στην Ελλάδα.

– Έχει «πετύχει» ποσοστιαία σε σχέση με τον αριθμό των εμβολιασμένων η Ελλάδα να μετρά 300% περισσότερους νεκρούς από την Βουλγαρία! 

– Έχει οδηγήσει το ΕΣΥ σε κατάρρευση και οι ΜΕΘ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς γιατί έθεσαν σε αργία 7.000 υγειονομικούς που δεν ήθελαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

– Έχει δαπανήσει κολοσσιαία ποσά σε «σκοτεινές» προμήθειες μασκών και άλλου υγειονομικού υλικού

– Έχει προκαλέσει πάνω απ’όλα, οριζόντια και κάθετη κατάρρευση σε όλη την δομή της οικονομίας ή εν πάση περιπτώσει σε αυτή που είχε απομείνει μετά από 10 χρόνια Μνημονίων, με 210% έλλειμα και 370 δισ. ευρώ χρέος.

– Έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να υποφέρουν από παρενέργειες των σκευασμάτων-εμβολίων που επέβαλε και ποιος ξέρει πόσους έχει οδηγήσει στον θάνατο

– Απαγόρευσε ως «επικίνδυνο« το εμβόλιο της AstraZeneca αφού όμως επί τέσσερις μήνες το είχε «φυτέψει» στο σώμα 1,5 εκατ. ανθρώπων!

Για πόσο ακόμα θα συνεχίζουν ατιμώρητοι;

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page