Γέμισε το «Γεννηματάς» από περιστατικά με παρενέργειες του εμβολίου; Αυτό λέει η Παγώνη;

Date: 09/11/2021 Time: 09:49

Μετά το χθεσινό «άδειασμα» από τη διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς», η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έκανε νέες δηλώσεις και υποστήριξε ότι τα ράντζα αφορούσαν μη-Covid περιστατικά και μάλιστα αφορούσαν την καρδιολογική! 

Δηλαδή δεν είχαν καμία σχέση με τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί υπήρχαν τόσα περιστατικά στην καρδιολογική, καθώς οι μυοκαρδίτιδες είναι πιθανή παρενέργεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ενώ ήδη έχουν αυξηθεί ραγδαία οι θάνατοι στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, θάνατοι που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό. 

«Οι τελευταίες ημέρες των εφημεριών είναι πολύ δύσκολες. Η νύχτα εκείνη ήταν τραγική για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Βάλαμε ράντζα σε όλο το νοσοκομείο. Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις πώς έγινε η διαχείριση, πώς βάλαμε τα ράντζα, ποια περιστατικά ήταν εκεί, καλό είναι να μη βγάζεις δελτία Τύπου. Γιατί για να τα βγάζεις πρέπει να είσαι εκεί όλες τις ώρες», είπε η κ. Παγώνη.

«Γεμίσαμε με ράντζα non covid γιατί έχουμε μετατρέψει τους θαλάμους σε covid. … Και μάλιστα μου είπαν οι καρδιολόγοι που εφημέρευαν ότι για πρώτη φορά η καρδιολογική έβαλε τόσα ράντζα», είπε η ίδια.

«Τα ράντζα μπήκαν και υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε τους ασθενείς σε κρεβάτια, επιπλέον δημιουργούμε πρόβλημα στις υπόλοιπες κλινικές, και η λειτουργία είναι πολύ δύσκολη», τόνισε η κ. Παγώνη.

Σχετικά με το πώς πέρασε η χτεσινή νύχτα για τα νοσοκομεία που εφημέρευαν, η ίδια είπε ότι «Εμείς κάθε πρωί, στις 8 το πρωί, παίρνουμε τα στοιχεία από όλα τα νοσοκομεία που εφημερεύουν. Σήμερα θα πάρουμε τα στοιχεία για το πώς είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία που εφημέρευαν εχτές. Οι μάχες που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι μεγάλες».

Να σημειώσουμε βέβαια ότι μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως γίνεται η Μ.Παγώνη να ήταν στην «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» (όπως την χαρακτήρισε) και στις 7 το πρωί να κάνει δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή… 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page