Γελάνε και οι πέτρες! Τρία ξεχασμένα παλικάρια (Αντώναρος, Αρούλης, Ζώης) ετοιμάζουν κόμμα με… μπροστινό τον Τράγκα

Date: 07/02/2021 Time: 21:20

Σπίνος μικρή φώτο 1 Του Άρη Σπίνου

Τρία πρώην κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ξεχασμένα πλέον στους Νεοδημοκράτες, με μηδενική απήχηση στην κοινωνία, αποφάσισαν να κάνουν «πόλεμο» στο κόμμα που τους ανέδειξε, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Το έκαναν άλλωστε και όταν ήταν κυβέρνηση. Η πλάκα είναι ότι ως αρχηγό τους θα βάλουν τον Γιώργο Τράγκα. Μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα.

Η πρωτοβουλία τους αυτή – όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες τα παρασκήνια στην Κεντροδεξιά – φαίνεται να συνδέεται με τις προσπάθειες που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε εξέλιξη για την δημιουργία νέου δεξιού κόμματος με την συμμετοχή τόσο του κ. Αντώναρου όσο και του Άρη Σπηλιωτοπούλου. 

Είναι προφανές ότι όλο το εγχείρημα αποτελεί πολιτική γραφικότητα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα μείνει… στην σκέψη αφού θεωρείται αδύνατον να υπάρξουν έστω και 10 άτομα που θα ακολουθήσουν τους νεκρούς του παρελθόντος. Πέρα του γεγονότος αυτού, όταν θα έρθει η ώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη θα κρύβονται στις τουαλέτες… προς ανάγκη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Edolio5 τηλεφώνησαν και στους Νίκο Νικολόπουλο και Βύρωνα Πολύδωρα αλλά έφαγαν «πόρτα». 

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...