Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης βουτάει τα χέρια του βαθιά στο αίμα των Ελλήνων φέρνοντας στην ελληνική κοινωνία απύθμενη φτώχεια

Date: 22/10/2020 Time: 19:45

Του Γιώργου Τράγκα

Αυξάνονται και πληθύνονται οι πεινασμένοι σε όλη την επικράτεια. Μεγαλώνει ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν ανάγκη από δωρεάν τρόφιμα, γιατί η βαθύτατη οικονομική ύφεση και το lockdown τους έσπρωξε στην ανεργία. Σε λίγο καιρό η χώρα θα είναι ένα απέραντο πτωχοκομείο. Αν μάλιστα υλοποιηθούν τα δόλια σχέδια του Βερολίνου και του γερμανικού παραρτήματός του εδώ στην Αθήνα, τότε θα έχουμε πραγματικές εικόνες κατοχής με νηστικούς, κουρελήδες και ανέργους. Οι θάνατοι που θα καταγράφονται, φυσικά, δεν θα είναι από covid 19, αλλά από την αναξιοπρεπή και τρισάθλια διαβίωση που επιφυλάσσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την πλειονότητα των Ελλήνων.

Παραμονές αμερικανικών εκλογών, η κυρία Μέρκελ, εχθρός του κυρίου Τραμπ και συμμετέχουσα στην διεθνή ομάδα που επιθυμεί την απομάκρυνσή του, θα σπρώξει τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης σε ένα lockdown, προκειμένου να τονώσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού την προπαγάνδα εναντίον του Τραμπ, με το επιχείρημα ότι ο ιός είναι εδώ, η πανδημία είναι εδώ και ο Τραμπ είναι κακός για την διαχείριση της κρίσης. Όσο και αν φαίνεται απίθανο και θεωρία της συνωμοσίας, είναι μια πραγματικότητα. Η ομάδα Άνγκελα Μέρκελ, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Σόρος, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τα αφεντικά του διαδικτύου, οι δισεκατομμυριούχοι των μεταφορών και του ηλεκτρονικού εμπορίου, το Πεκίνο και οι πράκτορές του στην κορυφή του ΠΟΥ, θέλουν οπωσδήποτε να πέσει ο Τραμπ. Επιθυμούν μια δική τους κανονικότητα που αλλάζει τη ζωή στον πλανήτη, διευρύνει τις ανισότητες και πολλαπλασιάζει τα κέρδη των δισεκατομμυριούχων.

Η κυρία Μέρκελ βλέπει ως εφιάλτη το ενδεχόμενο της επανεκλογής του Τραμπ. Το ίδιο και τα αφεντικά του διαδικτύου. Ο Μπάιντεν έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα και η Αμερική έχει ανατριχιάσει από τις αποκαλύψεις του Τζουλιάνι. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης έφερε στο φως ντοκουμέντα για τις ανωμαλίες και την παιδοφιλία του γιου Μπάιντεν. Εκείνο που συγκλόνισε εκατομμύρια Αμερικανούς είναι ότι υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία και email του γιού προς τον πατέρα στα οποία γίνεται λόγος για τις φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών με τις οποίες είχε σχέσεις ο Χάντερ Μπάιντεν. Το εκπληκτικό είναι ότι ο πατέρας απέκρυψε επιμελώς όλη αυτήν την ιστορία. Ποτέ δεν καταδίκασε και άλλες βρώμικες ιστορίες του γιού του, και σήμερα είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο. Όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία είναι φυλαγμένα από την αστυνομία της πολιτείας του Ντελαγουέρ. Όπως αντιλαμβάνεστε, η εκλογική μάχη κορυφώνεται και οι αντίπαλοι του Τραμπ θέλουν ένα παγκόσμιο κλίμα εναντίον του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον φόβο για τον covid19.

Οι αντίπαλοι του Τραμπ δεν μπορούν να διανοηθούν ότι την επομένη των εκλογών θα τερματιστούν τα lockdown και θα επανεκκινήσει την οικονομία όπως πριν. Επιδιώκουν τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, έλεγχο των πληθυσμών και νέο υπερπλουτισμό. Να σημειώσω ότι η εταιρεία Moderna του Μπιλ Γκέιτς επενδύει σε μια ισπανική εταιρεία για να παράξει το δικό του εμβόλιο, σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση υφίστανται θύελλα διαμαρτυριών, γιατί επιβάλλει lockdown και περιοριστικά μέτρα μόνο σε φτωχογειτονιές.

Ξεχάστε τη Δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες

Σήμερα ο εφιάλτης, αυτός που έκαψε και καίει την εθνική οικονομία και στέλνει εκατομμύρια ανθρώπους στην πείνα, στις αρρώστιες και στο θάνατο, πρόκειται να ανακοινώσει νέα περιοριστικά μέτρα. Δηλαδή ο καθοδηγούμενος από το Βερολίνο και την ομάδα του κυρίου Γκέιτς και του κυρίου Σόρος, με το πρόσχημα ότι θα πεθάνουμε όλοι από τον κορονοϊό, στέλνει πάλι τον κόσμο στην ανεργία, στην απελπισία, στην απόγνωση και στην πλήρη παθητικοποίηση. Φυλακίζει πάλι τμήματα του πληθυσμού για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Όσο για την οικονομία που τρέχει με 10% ύφεση, όσο και για τις υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, ετοιμαστείτε για απαγόρευση κυκλοφορίας, για μάσκες μέσα και έξω από τα σπίτια, για απίθανα αστυνομικά μέτρα. Για εξευτελισμό όλων των νέων ανθρώπων, και για νέα πληρωμένη πλύση εγκεφάλου από τον ΣΚΑΪ και όλα τα κανάλια.

Ο Μητσοτάκης χωρίζει την κοινωνία στους λίγους φίλους του που κερδίζουν δισεκατομμύρια, και στους πολλούς που πρέπει να είναι «θαμμένοι» και να περνάνε τη ζωή τους σε φρικτές συνθήκες. Είναι ο χειρότερος πολιτικός κανίβαλος που γνώρισε η Ελλάδα. Ελλιποβαρής, ατάλαντος και μηδαμινός. Ένα πιόνι που στρέφεται καθημερινά με τις πράξεις και τις επιλογές του, εναντίον των συμπατριωτών του. Ολόκληρες περιοχές της χώρας βυθίστηκαν ή βυθίζονται σε οικονομική ανυπαρξία. Όποτε ζορίζεται από τα εθνικά θέματα, όποτε των εξευτελίζει ο Ερντογάν και η παρουσία των Τούρκων στο Αιγαίο, επιδιώκει τον πλήρη αποπροσανατολισμό χρησιμοποιώντας τον κορονοϊό. Έκλεισε δουλειές προσωπικές με τον Μπιλ Γκέιτς, όπως και ο ΣΚΑΪ. Ξέχασε τους χιλιάδες που πολιόρκησαν χωρίς μάσκες και μέτρα προφύλαξης το Εφετείο. Θυμήθηκε τα μέτρα στην περίπτωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Και σήμερα ο δόλιος και αποκρουστικός θα προβεί σε νέα ανούσια προστατευτικά διαγγέλματα.

Είναι έτοιμος για υποχωρήσεις στα εθνικά. Φοβάται την αντίδραση των Σαμαρικών, των Καραμανλικών και του στρατού. Ο Έντι Ράμα συμφώνησε να πάει στη Χάγη επειδή τον προέτρεψε ο Ερντογάν για να υπάρχει προηγούμενο. Και ο εφιάλτης Κυριάκος, εν μέσω περιοριστικών μέτρων covid19, αρχίζει την προπαρασκευή για να μοιράσουμε το Αιγαίο με τελική προσφυγή στη Χάγη που θα περιλαμβάνει στο συνυποσχετικό όλα τα αιτήματα της Τουρκίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εν μέσω δόλιων περιοριστικών μέτρων να πέσει και ντουφεκιά στο Αιγαίο για να πείσει πιο εύκολα τον κόσμο ότι η Χάγη είναι ο πλέον πολιτισμένος τρόπος για να μοιράσουμε τα υπάρχοντά μας με την Τουρκία. Το είπε χθες μιλώντας για τη συμφωνία με τον Ράμα να πάμε στη Χάγη.

Η κυβέρνηση του εφιαλτικού Μητσοτάκη αυξάνει τις δαπάνες του πρωθυπουργικού γραφείου, μοιράζει μπόλικο χρήμα στους εργολάβους με τους οποίους συναλλάσσεται και στέλνει εκατομμύρια Έλληνες στην απόλυτη ένδεια, στο χειρότερο θάνατο, με το επιχείρημα ότι προστατεύει τη ζωή τους από τον covid 19. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βουτάει τα χέρια του βαθιά στο αίμα των Ελλήνων φέρνοντας στην ελληνική κοινωνία απύθμενη φτώχεια, ουρές συσσιτίων και τη χειρότερη περίθαλψη που είχε ποτέ ο ελληνικός λαός. Ήδη πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από δωρεάν τρόφιμα. Οι άνθρωποι που σπάζουν μέσα τους τη στοιχειώδη υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και τείνουν χείρα προκειμένου να πάρουν μερικά από λαχανικά ή κάποια τρόφιμα για το άδειο ψυγείο τους.

Ο πολιτικός εφιάλτης, όπως λέγεται στο διαδίκτυο, θα ανακοινώσει σήμερα νέα περιοριστικά μέτρα και μετά την Κοζάνη, μια σειρά από πόλεις θα πάνε lockdown και ουσιαστικά θα αφανιστούν οικονομικά τα επόμενα χρόνια. Όποιος διαβάσει στις επίσημες ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την έρευνα του καθηγητή Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Stanford, αντιλαμβάνεται γιατί παίζεται αυτό το παιχνίδι σε βάρος ενός μεγάλου τμήματος του παγκόσμιου πληθυσμού. Δύο τοις χιλίοις επί των νοσούντων είναι η θνησιμότητα και ο μεγαλύτερος αριθμός αυτών που φεύγουν έχουν βαριά νοσήματα. Όλα τα περιστατικά φορέων που αποθηκεύει η κυβέρνηση και ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους ασυμπτωματικά και τίθενται σε απομόνωση, ενώ δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα και κανένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή είναι όπως ήταν τα εκατομμύρια των ασυμπτωματικών φορέων της γρίπης τα προηγούμενα χρόνια. Όπως κυκλοφορούσαν τα επόμενα χρόνια ανάμεσά σας, στις δουλειές μας, στις εργασίες μας, στους κινηματογράφους, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στις συναυλίες. Εκατομμύρια φορείς, όχι μόνο γρίπης αλλά και πλήθους άλλων λοιμώξεων, έτσι και τώρα είτε βάλλεις σε καραντίνα την Καστοριά είτε τα Γιάννενα θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας φορείς του νέου κορονοϊού.

Υπάρχει όμως σκοπιμότητα γιατί η όλη κατάσταση με τα lockdown διευκολύνει την ηγεσία της παγκοσμιοποίησης να επιστρέψει δυνατότερη, να κάνει μεγαλύτερα κέρδη και να ελέγξει καλύτερα τους πληθυσμούς. Δεν θέλει αντιδράσεις, πορείες και συγκεντρώσεις από τους έχοντες χαμηλά εισοδήματα και τους ανέργους. Δεν θέλει ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας και σεβασμό της ελευθερίας. Δεν επιθυμεί την ύπαρξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ιστορία με τον covid 19 είναι η αξιοποίηση ενός υπαρκτού ιού προκειμένου η κορυφή της πυραμίδας του Παγκόσμιου Κεφαλαίου να διευρύνει τη δύναμη και τον έλεγχό της στο παγκόσμιο πληθυσμό του οποίου το μεγαλύτερο τμήμα υποφέρει από την πείνα, την έλλειψη περίθαλψης, και τη στέρηση ανθρωπίνων ελευθεριών. Είναι η άμυνα που προκρίνουν οι ισχυροί της εποχής απέναντι στον πολλαπλασιασμό των φτωχών, των ανέργων και των μετακινούμενων από πείνα. Το «είσαι μολυσμένος», «μείνε σε καραντίνα», «μη ζεις», «μη μιλάς», «μη συναναστρέφεσαι άλλους», έχει να κάνει με την αναχαίτιση των γενικευμένων λαϊκών αντιδράσεων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Ο Τραμπ δεν είναι αρεστός από τη λέσχη του Γκέιτς, τους Κινέζους και την κυρία Μέρκελ, γιατί βάζει φόρους στους Αμερικανούς πλούσιους που θέλουν τις γραμμές παραγωγής τους στην ενδοκίνα. Εκεί που οι εργάτες ζούνε και κοιμούνται σε κλουβιά. Δεν θέλουν τον Τραμπ γιατί δίνει δουλειά στους Αμερικανούς, και φωνάζει ότι η Μέρκελ είναι τοκογλύφος.

Χαλάει τη μαγιονέζα της παγκοσμιοποίησης ο Αμερικανός Πρόεδρος, για αυτό και του επιτίθενται με σφοδρότητα όλοι οι γύπες του διαδικτύου. Όσοι θέλουν να μπει μπροστά στη ζωή μας, σε αυτή που ξέραμε, ένα Τηλεργασία, Τηλεκπαίδευση, Τηλεψυχαγωγία, Τηλεσεξ. Επίσης είναι όλοι αυτοί που μάθαμε ότι κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα μας, παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας, τα email μας, τις συμπεριφορές μας, τις στάσεις μας και τις επιλογές μας. Είναι όλοι αυτοί που μέσω του διαδικτύου επηρεάζουν τις δημοκρατίες και τα εκλογικά αποτελέσματα. Είναι όλοι αυτοί που κλείνουν δουλειές με τον κύριο Πιερρακάκη, που πουλάνε νέες ταυτότητες, που θέλουν ολόκληρο το λογισμικό ενός προτεκτοράτου όπως το δικό μας. Είναι αυτοί που επενδύουν σε εμβόλια που σκοτώνουν, όπως αυτό της AstraZeneca. Είναι αυτοί που ξαφνικά από τα Windows πέρασαν στα εμβόλια και τα φάρμακα συνδυάζοντας τον αυτό-εγκλεισμό των ανθρώπων με την προστασία της υγείας τους.

Έβγαλαν από την καβάτζα των τεστ προηγουμένων ημερών 860 κρούσματα, για να μπορεί σήμερα ο «Μεσσίας» Κυριάκος να βγάλει διάγγελμα με νέα περιοριστικά μέτρα!

Το Όρουτς Ρέις επιστρέφει προς το Καστελόριζο και επομένως τα κρούσματα του covid19 αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Όπως αναμενόταν, χθες έβγαλαν από την καβάτζα των τεστ προηγουμένων ημερών 860 κρούσματα, για να μπορεί σήμερα ο «Μεσσίας» Κυριάκος να βγάλει διάγγελμα με νέα περιοριστικά μέτρα. Φυσικά λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές, υπό την ενορχήστρωση της φράου Μέρκελ, η Ευρώπη πιθανότητα θα πάει σε lockdown για να περάσει το μήνυμα στους Αμερικανούς ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος, επομένως είναι προτιμότερος ο Μπάιντεν από τον Τραμπ. Σε αυτό θα πάρει μέρος η «μαριονέτα» του Βερολίνου, ο χειρότερος πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ στην Ελλάδα, ο πιο διεφθαρμένος. Αυτός που έδιωξε τις καθαρίστριες από το υπουργείο του. Αυτός που την ώρα που φώναζαν ότι δεν έχουν ψωμί, τους πρότεινε να γίνουν επιχειρηματίες. Ο Κυριάκος εκτιμάται πλέον από πολλούς ότι εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των Γερμανών και μιας συγκεκριμένης ομάδας επιχειρηματιών. Ήδη λένε κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση ότι το Μαξίμου είναι παράρτημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Είναι γνωστές οι σχέσεις του πεθερού του κυρίου Γεραπετρίτη με τον κύριο Περιστέρη, ιδιοκτήτη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η sagrada φαμίλια, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, δίνει δουλειές και τρώει από παντού.
Όλη η οικογένεια από τον θείο μέχρι τον ανιψιό στο Δήμο της Αθήνας, δίνει δουλειές εν καιρώ πείνας και δυστυχίας και αλέθουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Πηγή: crashonline.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...