Γ. Παυλάκης: «Ψέματα η πανδημία περί ανεμβολίαστων – Έκρηξη περιστατικών τα Χριστούγεννα»

Date: 25/11/2021 Time: 19:38

Με την αποκαλυπτική φράση «η μετάλλαξη Δέλτα δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό», ο ιατρός – ερευνητής, Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, ζητά από την κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να λάβει άμεσα περιοριστικά μέτρα, όπως να κλείσουν τα μπαρ, να σταματήσουν οι συναντήσεις και οι συναθροίσεις και να μη γίνουν ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα.

Ο Γιώργος Παυλάκης, γνωστός υποστηρικτής των εμβολίων ανέτρεψε τα μέχρι σήμερα δεδομένα και αντέκρουσε με επιχειρήματα το κυρίαρχο αφήγημα της κυβέρνησης περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων».

Επεσήμανε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, πως οι εμβολιασμοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα, καθώς «αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει τσουνάμι και στην Ελλάδα με 100 θανάτους σε καθημερινή βάση». Ο Γιώργος Παυλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι των ανεμβολίαστων, αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό».

Ο Γιώργος Παυλάκης έφερε σαν παράδειγμα τη Σιγκαπούρη με 93% των πολιτών της να είναι εμβολιασμένοι . Η πολιτική ηγεσία της πόλεως – κράτους επέβαλε εκ νέου αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση νέου κύματος πανδημίας.

Η Σιγκαπούρη έχει αναλογικά μεγάλη αύξηση περιστατικών στα επίπεδα της Ελλάδας αλλά η μόνη διαφορά είναι πως καταμετρώνται εντυπωσιακά λιγότεροι νεκροί από την ασθένεια.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο:

Πηγή: zougla.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page