Φρίκη! Ο Τζο Μπάιντεν, θέλει να επιτρέψει την αλλαγή φύλου σε 8χρονα!

Date: 17/10/2020 Time: 12:58

Του Joel B. Pollak

Ο πρώην Αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε κατά το βράδυ της Πέμπτης σε εκπομπή του ABC News, ότι τα 8χρονα παιδιά, πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν, ότι είναι διεμφυλικά.

Η Mieke Haeck, ψηφοφόρος από την Πενσυλβάνια, έκανε στον Μπάιντεν την ακόλουθη ερώτηση:

Haeck: Είμαι περήφανη μητέρα δύο κοριτσιών, οκτώ και δέκα ετών. Η μικρότερη κόρη μου, είναι τρανσέξουαλ. Η κυβέρνηση Τραμπ έχει επιτεθεί στα δικαιώματα των τρανσέξουαλ, απαγορεύοντάς τους να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία, αποδυναμώνοντας την προστασία κατά των διακρίσεων, ακόμα και αφαιρώντας τη λέξη «τρανσέξουαλ» από ορισμένες κυβερνητικές ιστοσελίδες. Πώς εσείς, ως Πρόεδρος, θα αντιστρέψετε αυτή την επικίνδυνη και μεροληπτική ατζέντα και θα διασφαλίσετε ότι οι ζωές και τα δικαιώματα των LGBTQ, προστατεύονται σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ;

Biden: Απλά θα αλλάξω τον νόμο. Πρώτον., θα εξαλείψω αυτές τις εκτελεστικές εντολές. Ίως θυμάστε, ότι εγώ είμαι αυτός που είπε: Με μεγάλωσε ένας άντρας… θυμάμαι με είχε πάει ο πατέρας μου (απόφοιτος Λυκείου και πολύ διαβασμένος και αξιοπρεπρής άνθρωπος) στο κέντρο της πόλης Wilmington, Delaware, για να πάρω μία αίτηση. Βγαίνοιυν δύο άνδρες για να πάρουν μια αίτηση και να γίνουν ναυαγοσώστες στην Αφρο-Αμερικανική κοινότητα, επειδή υπήρχε ένα μεγάλο συγκρότημα με πισίνα στην περιοχή. Αυτοί οι δύο, καλοντυμένοι άντρες, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. Βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο και κοίταξα τον μπαμπά μου και ο μπαμπάς μου με κοίταξε και μου είπε: «Τζόι, είναι απλό. Αγαπούν ο ένας τον άλλο». Η ιδέα ότι ένα 8χρονο παιδί, ένα 10χρονο παιδί, αποφασίζει, ότι «θέλω να γίνω διεμφυλικός, αυτό πιστεύω ότι θα ήθελα να είμαι και κάτι τέτοιο θα έκανε τη ζωή μου πολύ ευκολότερη» – είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να υπάρχει μηδενική διάκριση. Και αυτό που συμβαίνει, είναι ότι πάρα πολλές διεμφυλικές έγχρωμες γυναίκες, δολοφονούνται. Εννοώ, νομίζω ότι μέχρι τώρα είναι 17 – έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός;

Haeck: Ναι.

Biden: Και αυτό, είναι μόνο φέτος. Και έτσι, σας υπόσχομαι, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτείνετε ότι θα πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε άρνηση δικαιώματος στην κόρη ή τις κόρες σας, σε όποια από τις δύο, μία ή δύο.

Haeck: Μία.

Biden: Σε αυτή την κόρη σας, μην αρνηθείτε το δικαίωμα του να είναι ή να κάνει, αυτά που ισχύουν ως δικαιώματα για την άλλη κόρη σας. Και παρεμπιπτόντως, ο γιος μου, ο Beau, απεβίωσε, ήταν ο γενικός εισαγγελέας της Πολιτείας του Delaware, ήταν ο τύπος που ψήφισε τον πρώτο Νόμο για τους τρανσέξουαλ στην Πολιτεία του Delaware, εξαιτίας ενός νεαρού άνδρα που έγινε γυναίκα και ο οποίος εργάστηκε γι’ αυτόν στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Ο Beau Biden, ο οποίος ήταν γενικός εισαγγελέας του Delaware, υποστήριξε το Νόμο περί μη διακρίσεων της Πολιτείας, αν και τεχνικά, δεν τον πέρασε ο ίδιος.

Πηγή: Breitbart

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares