Φωτιά στη Χαριλάου Τρικούπη! Ξεκινούν έλεγχο για τα «σκάνδαλα Μητσοτάκη»

Date: 02/04/2021 Time: 19:06

Ποιος είδε την Φώφη και δε φοβήθηκε!

Μία κυριολεκτικά αγνώριστη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ αντίκρισαν πριν από λίγο οι συνεργάτες της αλλά και τα στελέχη του κινήματος, αμέσως μετά την συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Η Φώφη Γεννηματά έγινε κυριολεκτικά έξαλλη, από την πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να καταγγείλει με ονοματεπώνυμα τους εμπλεκόμενους σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης, όπως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε στην πρωτολογία της, αλλιώς να σωπάσει!

Η εντολή της Φώφης στους συνεργάτες της ήταν σαφής: Κάντε τα όλα φύλλο και φτερό, μην χαριστείτε σε κανέναν, θέλω όλα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα χέρια μου!

Κοινώς η Φώφη ανασυστήνει μετά από πολλά χρόνια το τμήμα τεκμηρίωσης του κινήματος αλλαγής, αυτό στο οποίο είχε μεγαλουργήσει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, δείχνοντας ότι σηκώνει το γάντι που της πετάξει ο πρωθυπουργός. Και δεν θα είναι έκπληξη εάν ο έμπειρος Καρχιμάκης εμπλακεί πάλι ενεργά σε θέματα διερεύνησης σκανδάλων.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page