Εξωγήινοι στην Ιρλανδία: Αναφορές για UFO – 8 περιπτώσεις το 2021 με «λευκά φώτα» και «παράξενες εικόνες»

Date: 27/12/2021 Time: 18:24

Από μυστηριώδεις ιπτάμενους δίσκους πάνω από το βουνό Slemish στην κομητεία Antrim μέχρι παράξενες εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οι αναφορές για ανεξήγητα φαινόμενα και εξωγήινους αυξήθηκαν και πάλι το 2021 στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η αστυνομία έλαβε οκτώ αναφορές στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια του 2021, έξι τέτοιες αναφορές το 2020 και τέσσερις το 2019. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και μια αναφορά για ένα διαστημόπλοιο και φώτα που αναβόσβηναν στην περιοχή Downpatrick στις 17 Ιανουαρίου.

«Λευκά φώτα» στον ουρανό και «εξωγήινοι στην κρεβατοκάμαρα»

Τον Μάιο η αστυνομία έλαβε δύο αναφορές, μία για λευκά φώτα από ένα ελικόπτερο στην περιοχή Maghaberry και έναν περίεργο δίσκο που εθεάθη στον ουρανό στην περιοχή Slemish της κομητείας Antrim στα τέλη του μήνα. Τον Ιούλιο υπήρξε μια αναφορά για «παράξενες εικόνες» σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε ένα σπίτι στην περιοχή Newtownabbey και ένα αντικείμενο σε σχήμα θόλου με οκτώ φώτα στον ουρανό που αναφέρθηκε στην περιοχή Saintfield. Τον Σεπτέμβριο λήφθηκε αναφορά στην περιοχή Lisburn για «εξωγήινους στην κρεβατοκάμαρα», ενώ τον Οκτώβριο ένας κρατούμενος ασθενής ανέφερε ότι απήχθη από εξωγήινους. Η τελευταία αναφορά του έτους ήταν για «ασυνήθιστα φωτεινά φώτα στον ουρανό» τον Νοέμβριο.

Οι αναφορές εντοπισμού ΑΤΙΑ στη βάση δεδομένων της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) περιλαμβάνουν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ), εναέρια φαινόμενα, αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα, φώτα στον ουρανό και εξωγήινους. Εκπρόσωπος του PSNI δήλωσε ότι δεν έχουν διεξαχθεί έρευνες σε σχέση με αυτά τα περιστατικά.

Ο Nick Pope, ο οποίος διερευνούσε αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ για το Υπουργείο Άμυνας (MoD), δήλωσε ότι είναι πιθανό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπορεί να ευθύνονται για την αύξηση των αναφερόμενων θεάσεων. «Είναι δύσκολο να πούμε τι κρύβεται πίσω από τη μικρή αύξηση των εμφανίσεων», δήλωσε.

«Η Covid-19 και τα lockdown μπορεί να έχουν παίξει κάποιο ρόλο, με τους ανθρώπους να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ίσως να εντοπίζουν πράγματα που προηγουμένως μπορεί να είχαν περάσει απαρατήρητα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ο κόσμος παρακολουθεί την κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το Κογκρέσο λαμβάνει σοβαρά υπόψη του το θέμα και το Πεντάγωνο έχει ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία για τα UFO. Αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο πιθανό να αναφέρουν κάτι ασυνήθιστο που έχουν δει, επειδή στέλνει το μήνυμα ότι οι αρχές παίρνουν το θέμα στα σοβαρά», δήλωσε σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian.

Ωστόσο, ο Pope δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πραγματικός αριθμός των θεάσεων είναι πολύ μεγαλύτερος. «Δυστυχώς, οι αριθμοί εξακολουθούν να είναι αρκετά χαμηλοί και υποψιάζομαι ότι υπάρχει μείωση στις αναφορές, ίσως λόγω του φόβου του στίγματος», είπε.

«Αυτό είναι ενδεχομένως συνέπεια της απόφασης του Υπουργείου Άμυνας να σταματήσει τη διερεύνηση των ΑΤΙΑ στα τέλη του 2009. Αν το Υπουργείο Άμυνας ξαναρχίσει τις έρευνες και ζητήσει από το κοινό να αναφέρει οτιδήποτε ασυνήθιστο, είμαι σίγουρος ότι θα λάβει πολλές αναφορές».

Πηγή: ethnos.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page