Εξωφρενικό! Ο Μπάιντεν, αγόρασε πετρέλαιο από τους Ισλαμοφασίστες του Ιράν!

Date: 01/06/2021 Time: 09:57

Για πρώτη φορά από το 1991, οι ΗΠΑ εισήγαγαν πετρέλαιο από το Ιράν.

Σύμφωνα με την Financial Post:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εισήγαγαν ένα φορτίο 1,033 εκατομμυρίων βαρελιών ιρανικού αργού πετρελαίου τον Μάρτιο, παρά τις κυρώσεις στον ενεργειακό τομέα του Ιράν, όπως έδειξαν τα στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας.

Το φορτίο είναι μόλις η δεύτερη εισαγωγή πετρελαίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Ιράν από τα τέλη του 1991, όπως έδειξαν τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της EIA.

Ο πρόεδρος Τραμπ επέβαλε κυρώσεις κατά του Ιράν λόγω των πολυάριθμων φρικαλεοτήτων και τρομοκρατικών ενεργειών του ιρανικού καθεστώτος. Τον Οκτώβριο του 2020 ο πρόεδρος πρόσθεσε κι άλλες:

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την Πέμπτη νέες σαρωτικές κυρώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα του Ιράν, στοχοποιώντας τουλάχιστον 18 τράπεζες, σε μια κίνηση που οι επικριτές λένε ότι θα παρεμποδίσει την ανθρωπιστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο νέος γύρος κυρώσεων εντάσσεται στο πλαίσιο της “εκστρατείας μέγιστης πίεσης” της κυβέρνησης που έχει στόχο να ωθήσει την Ισλαμική Δημοκρατία προς διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό της πρόγραμμα και να εμποδίσει τη χώρα να χρηματοδοτεί στρατιωτικές ενέργειες σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Φυσικά, όταν ο πρόεδρος στάθηκε στο πλευρό του λαού του Ιράν, τα αμερικανικά και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης τάχθηκαν στο πλευρό των τρομοκρατικών ηγετών του Ιράν. Τα μέσα ενημέρωσης έφτιαξαν ακόμη και άλλοθι για τις αηδιαστικές ενέργειες του τρομοκρατικού καθεστώτος.

Τώρα η κυβέρνηση Ομπάμα/Μπάιντεν εισήγαγε πετρέλαιο από το Ιράν. Αυτή η ενέργεια, λέει στο Ιράν, ότι ο Ομπάμα είναι πάλι μαζί τους και μπορούν να συνεχίσουν τους τρόπους τους για την κατασκευή πυρηνικών και την τρομοκράτηση της Μέσης Ανατολής και του κόσμου.

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page