Έξαλλος με τον Μητσοτάκη ο Πολάκης: «Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν ήδη υπόδικος»

Date: 12/07/2021 Time: 21:41

Έξαλλος με την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Αφορμή το δημοσίευμα του Documento που κάνει λόγο για ανακριβή πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«Χωρίς πολλά λόγια. Από χθες έχουμε έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ:

Α) Υποβάλλει κατ’ εξακολούθηση ΨΕΥΔΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Ο Μητσοτάκης από το 2017 δηλώνει ΨΕΥΔΩΣ ότι η γυναίκα του μεταβίβασε το 2016 (και μάλιστα δωρεάν) το ποσοστό της επί της αλλοδαπής εταιρείας “PERSONAL VENTURES”, η οποία κατέχει το σπίτι του Βολταίρου, κάτι που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε. Η υποβολή ανακριβούς πόθεν έσχες, εφόσον η απόκρυψη αφορά σε περιουσία άνω των 300 χιλ. ευρώ (το σπίτι του Βολταίρου αξίζει πάνω από 1,4εκ.) επισύρει ποινή ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ μέχρι 10 χρόνια και χρηματική ποινή μέχρι 1 εκ. ευρώ, καθώς και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων από 2 έως 10 χρόνια.

»Β) Συμμετέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ, μέσω της συζύγου του, σε αλλοδαπή εταιρεία! Η πράξη αυτή επισύρει ποινή ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ τουλάχιστον 2 ετών και χρηματική ποινή μέχρι 500 χιλ. ευρώ.

ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ….ο πρωθυπουργός που νομίζει πως είναι υπεράνω νόμων και σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν ήδη ΥΠΟΔΙΚΟΣ!.

ΥΓ1: Αξιότιμε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριε Πλιώτα, έχετε επιληφθεί ή περιμένετε από τους βουλευτές του Σύριζα να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά;

ΥΓ2: Δεν μπορώ να μην κάνω τη σύγκριση με την ταχύτητα που κινήθηκε η δικαιοσύνη (επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) με την στημένη υπόθεση του ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ που πήρα εγώ και το οποίο αποπληρώνω κανονικά σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, για την καταγγελία του Στουρνάρα πως δήθεν τον ηχογράφησα!.

Τώρα που υπάρχουν ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι προφορικες «μαρτυριες»,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;. Ούτε ακούει ούτε βλέπει η “ανεξάρτητη “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;».

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1928116510678528

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page