Εξαφανίστηκε το λάπτοπ του αστυνομικού – μαστροπού, όπως έγινε και με τον Λιγνάδη

Date: 14/07/2021 Time: 12:20

Η υπόθεση του αστυνομικού – βιαστή και μαστροπού της Ηλιούπολης, είναι εξαιρετικά σκοτεινή και ύποπτη. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο αστυνομικός χωρίς να το δικαιούται, αφέθηκε να επικοινωνήσει με συνεργό του και να του υπαγορεύσει να εξασφαλίσει το λάπτοπ που διατηρούσε και προφανώς περιείχε πολύτιμο υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τις διωκτικές αρχές για να διαλευκανθεί κάθε πτυχή των εγκλημάτων του.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι συντριπτικά. Πως κατάφερε ο κατηγορούμενος και επικοινώνησε με τον συνεργό του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το λάπτοπ του δεν θα βρεθεί; Ποιος του το επέτρεψε; Έχει διαταχθεί έρευνα για αυτό το τεράστιο ατόπημα; Πρόκειται για ατόπημα ή για εγκληματική συνέργεια;

Μιλάμε πλέον για επανάληψη του σκανδάλου Λιγνάδη, ο οποίος επίσης πρόλαβε να εξαφανίσει το λάπτοπ του που σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιέχει ακόμα και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Διότι όπως αποκάλυψε εχθές το newsbreak.gr, οι διωκτικές αρχές γνώριζαν πολύ καλά το ποιόν του συγκεκριμένου καθάρματος. Και όμως τον άφηναν να διαπράττει ανενόχλητος τα εγκλήματα του.

Ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο με τα κατορθώματα του και την κακοποίηση της κοπέλας.

Αναμένουμε απαντήσεις.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page