Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Ανάκληση μασκών προσώπου τριών στρώσεων εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού | The Flag Report

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Ανάκληση μασκών προσώπου τριών στρώσεων εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού

Date: 06/08/2021 Time: 12:00

Του Βασίλειου Κάτσενου

Μετά από απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακαλούνται οι μάσκες προσώπου 3ων στρώσεων Type II εμποτισμένες με οξείδιο χαλκού 50τμχ της εταιρειας LARISA FACE COVER AE λόγω ύπαρξης κινδύνων για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον.

Εκτός της συγκεκριμένης ανάκλησης, ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση ακόμα μιας παρτίδας μασκών αυτή την φορά κατασκευής Κίνας της εταιρίας DONGGUAN LINGJIN PRECISION MANFUCTURING CO. LTD με διανομέα στην Ελλάδα την COSMOFARM ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο ΕΟΦ καλεί τις εκάστοτε εταιρίες να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να αποσύρουν τα προϊόντα τους από την αγορά.

καρτα

Πηγή: theepochtimes.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page