Έστελνε μηνύματα για κοκαΐνες και τα γεννητικά του όργανα: Ο Σ.Παναγιωτόπουλος που «δε γνώριζαν» οι Ράδιο Αρβύλα

Date: 14/12/2021 Time: 09:57

Παρελθόν από τους «Ράδιο Αρβύλα» αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από τις αποκαλύψεις για το revenge porn. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μάλιστα είναι κάτι που δεν έγινε χθες, ή πριν λίγες ημέρες, αλλά όπως είπε ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης στην χθεσινή εκπομπή το συμβάν έγινε πριν από τρία χρόνια και ακολούθησαν μηνύσεις. Παρόλα αυτά οι «Ράδιο Αρβύλα» ισχυρίζονται ότι «δεν γνώριζαν» κάτι. 

Όπως είχε πει ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης πριν από λίγους μήνες (αναφερόμενος στο σκάνδαλο Δ.Λιγνάδη) ας δεχθούμε ότι δεν γνώριζαν, παρόλο που -όπως θα δείτε και παρακάτω- όλοι γνώριζαν ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. 

Τότε οι «Ράδιο Αρβύλα» θα έπρεπε να σταματήσουν την εκπομπή τους για λόγους ευθιξίας, για να επικαλεστούμε και εμείς τις δηλώσεις του Α.Κανάκη. 

Βεβαίως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Α. Κανάκης άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι δεν θα έπρεπε εξ αρχής να γίνει η χθεσινή εκπομπή. 

Αντιθέτως ΑΝΤ1 και «Ράδιο Αρβύλα» εκμεταλλεύτηκαν το σκάνδαλο για να κάνουν υψηλά νούμερα, καθώς ακόμη και εάν η χθεσινή εκπομπή δεν θύμιζε σε τίποτα όσες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια είχε αρκετά υψηλά νούμερα γιατί ο κόσμος περίμενε να ακούσει τι θα πουν για τον Στάθη. 

Θεωρούμε ότι ο ΑΝΤ1 θα έπρεπε να εκδώσει μια ανακοίνωση, με την οποία θα ζητούσε συγγνώμη στην κοπέλα, και με την οποία θα γνωστοποιούσε ότι η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και το «Βινύλιο» τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τι μηνύματα όμως έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στις κοπέλες: 

fgf5luhwyamzvya

fgfqn1lxoaanv2p

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια.

Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300).

Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα.

Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη.

Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Η ανακοίνωση του Αντ1

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page