Επικοινωνία Ελληνικής Λύσης και ΣΥΡΙΖΑ μέσω… Άρη Σπίνου

Date: 03/12/2022 Time: 10:41

Αργά χθες το απόγευμα δεχτήκαμε τηλεφώνημα από την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας “Documento”, προκειμένου να ενημερωθούμε ότι ο διευθυντής και διαχειριστής της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ρεπορτάζ του “Documento” βρισκόταν υπό διαρκή παρακολούθηση της ΕΥΠ ως προς το σύνολο των τηλεφωνικών του συνομιλιών.

Την ίδια ενημέρωση όπως μάθαμε οι δημοσιογράφοι της Κυριακάτικης εφημερίδας έκαναν και σε άλλα πρόσωπα, που θα δημοσιευτούν στο φύλο της Κυριακής, προκειμένου να έχουν την άποψη τους. Είναι περιττό φυσικά να πούμε ότι αυτό το γνωρίζαμε από “ανθρώπους” της ΕΥΠ που δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε φυλακή όταν θα αποκαλυφθεί στο σύνολο του ο ρόλος του παρακράτους που κάποιοι υπηρέτησαν. Δεν θεωρήσαμε σωστό την ενημέρωση που είχαμε να την δημοσιοποιήσουμε γιατί προφανώς κάποιοι θα νόμιζαν ότι θέλουμε να παραστήσουμε τους “μεγάλους” και τους “σπουδαίους” που δήθεν παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες.

Είναι αντιληπτό ότι το σκάνδαλο αυτό που η εξέλιξη του ακόμη δεν έχει φέρει στο φως με “ήχο” τα καμώματα της Σικελιανής Μαφίας που δρα στην χώρα μας θα είναι η πολιτική ταφόπλακα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Φυσικά η αιτία της παρακολούθησης είναι εμφανής. Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε στο edolio5 έχουν “πηγές”. Αυτές ήθελαν να μάθουν οι θαμώνες του παρακράτους. Έχουν γνώση όμως οι φύλακες και δεν θα τις μάθουν ποτέ!

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...