Επιδημιολόγος από το Στάνφορντ. Η αξιοπιστία του Φάουτσι έχει καταστραφεί εντελώς. Εμείς, λέμε και του Τσιόδρα

Date: 06/06/2021 Time: 21:03

Κορυφαίος επιδημιολόγος από το Στάνφορντ κατηγόρησε τον Dr. Anthony Fauci ότι έκανε κωλοτούμπες σε πολλά ζητήματα από την αρχή της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

“Νομίζω ότι η αξιοπιστία του έχει καταστραφεί εντελώς”, δήλωσε ο καθηγητής Jay Bhattacharya στην εκπομπή “The Ingraham Angle” του Fox News την Παρασκευή.

“Τις πρώτες ημέρες της επιδημίας, ήταν ένα αρκετά λογικό άτομο”, δήλωσε ο Bhattacharya. “Καταλάβαινε την ανοσία, καταλάβαινε την ανάγκη να μην πανικοβληθεί ο πληθυσμός. Κάτι συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου, όπου απλά μεταστράφηκε απότομα”.

“Δεν ήταν η αλλαγή της επιστήμης. Κάτι άλλο συνέβη, όπου απλά άλλαξε”, σημείωσε.

Ο Bhattacharya επέκρινε επίσης τον Fauci επειδή έκανε το “λάθος του πρωτάρη” να υπερεκτιμήσει το ποσοστό θνησιμότητας του COVID.

“Έκανε ένα λάθος πρωτάρη που κανένας επιδημιολόγος δεν πρέπει να κάνει”, δήλωσε ο Bhattacharya. “Συγχέει το ποσοστό θνησιμότητας των κρουσμάτων με το ποσοστό θνησιμότητας των λοιμώξεων. Υπάρχουν πολλές, πολλές φορές περισσότεροι άνθρωποι με λοιμώξεις από COVID από ό,τι πιάστηκαν, ειδικά τότε”.

“Πρόκειται απλώς για ένα τεράστιο λάθος”, συνέχισε ο Bhattacharya. “Και νομίζω ότι είναι πραγματικά ατυχές το γεγονός ότι έχουμε αυτό το άτομο που απλά δεν είχε πραγματικά την τεχνογνωσία για να ηγηθεί της αντιμετώπισης, και παρόλα αυτά με κάποιο τρόπο τον σεβαστήκαμε”.

Η καθοδήγηση του Fauci για τη μάσκα είναι άλλο ένα παράδειγμα της μεταστροφής του με βάση πολιτικούς και όχι επιστημονικούς παράγοντες.

“Ναι, πρέπει να αλλάζετε γνώμη όταν αλλάζει η επιστήμη”, κατέληξε. “Ποια είναι αυτή η επιστήμη που άλλαξε και τον έπεισε ότι οι μάσκες είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος”;

Πηγή: infowars.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page