Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Τσίπρα και Γεραπετρίτη

Date: 18/12/2021 Time: 17:43

Η φράση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε» την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε την ομιλία του και μόλις είχε ζητήσει εκλογές από τον πρωθυπουργό προκάλεσε ένα μικρό πανδαιμόνιο μέσα στην Ολομέλεια.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όρθιοι ωρύονταν για μερικά λεπτά και παρά τις εκκλήσεις του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα προς τους βουλευτές να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πάρει το λόγο ο κ. Τσίπρας η ένταση παρέμενε σε υψηλά επίπεδα.

Τελικά μετά από λίγο ο κ. Τσίπρας πήρε το λόγο και απευθυνόμενος προς τον κ. Γεραπετρίτη τόνισε:

«Έχετε αναλάβει να είστε αντ’ αυτού του κ. Μητσοτάκη και έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είσαστε κ. Γεραπετρίτη αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να σας απαντώ. Δεν είστε καν εκλεγμένος. Όταν πάρετε την ψήφο του ελληνικού λαού να έχετε το θάρρος και το θράσος να μιλήσετε με αυτή τη φράση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σας καλώ να ανακαλέσετε. Εσείς που είπατε και 5000 ΜΕΘ να είχαμε θα είχαμε περισσότερους νεκρούς είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό που είπατε».

«Του επιστρέφω τη μομφή ότι δεν έχω εκλεγεί. Ας το πει στους βουλευτές του και στους δικούς του υπουργούς Επικρατείας και ας τους πει ότι υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων σε αυτή εδώ την ιερή αίθουσα» ήταν η απάντηση του κ. Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: in.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page