Ένας μικρός – μικρός Ανδρουλάκης

Date: 18/12/2021 Time: 11:04

Μπορεί το ελληνικό πολιτικό σκηνικό να σείεται από τις αποκαλύψεις αναφορικά με την συγκάλυψη της έρευνας Τσιόδρα – Λύτρα, αλλά ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει αρθρώσει ούτε μία λέξη.

Η σιωπή αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη είναι ανεπίτρεπτη αλλά και ακατανόητη. Ο νέος πρόεδρος, διαδέχτηκε την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία σε κάθε ευκαιρία έθετε το θέμα της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ως υψίστης σημασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της σωτηρίας των ασθενών.

Το ΕΣΥ όμως ήταν διαχρονικά και η πλέον εμβληματική προσφορά του ΠΑΣΟΚ, κατά τις δεκαετίες που κυβέρνησε τον τόπο. Σημειολογικά, ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς ήταν ο εμπνευστής αυτού του έργου υψίστης εθνικής σημασίας, και ο άνθρωπος που το υλοποίησε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης λοιπόν από σεβασμό στον ελληνικό λαό, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το έργο του αλλά και στην μνήμη του Γιώργου Γεννηματά και της κόρης του, Φώφης Γεννηματά την οποία διαδέχτηκε, όφειλε αν μη τι άλλο να έχει τοποθετηθεί για αυτά τα αίσχη που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αίσχη που στρέφονται κατά του ΕΣΥ, της εθνικής κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Γεννηματά!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όμως προτιμά να λειτουργήσει ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και αχυράνθρωπος του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος μάλιστα τον υποκατέστησε προκλητικά, σχολιάζοντας αυτός τις εξελίξεις με την μελέτη. Αντί να βγει ευθέως και να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως θα ήταν το αυτονόητο, εάν λειτουργούσε πραγματικά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Με το καλημέρα λοιπόν, ο Νίκος Ανδρουλάκης αποδεικνύεται μικρός. Πολύ μικρός.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page