Ελαιώνας: Παράνομοι μετανάστες απειλούν Έλληνες – «Θα βάλουμε φωτιά και θα κόψουμε το λαιμό σας» (βίντεο)

Date: 19/08/2022 Time: 10:21

Νέα επεισόδια σημειώνονται το πρωί της Παρασκευής στο καμπ παρανόμων μεταναστών στον Ελαιώνα, εκεί που χθες το βράδυ εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκένωσής του.

Η κυβέρνηση και η δημοτική αρχή θέλησαν να επιχειρήσουν στο σκοτάδι, υλοποιώντας την απόφαση για κλείσιμο της μοναδικής δομής που υπάρχει στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Ελαιώνας είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα δυτικά του δήμου Αθηναίων κοντά στον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό.

Ωστόσο, οι αλλοδαποί αντέδρασαν και κάποιοι μάλιστα, όπως η γυναίκα που θα δείτε στο βίντεο, απείλησαν να κόψουν λαιμούς και να σκοτώσουν και πως αποτελούν πρόβλημα πλέον για τις ελληνικές αρχές.

Σημειώνεται πως παρατηρούνται όλο και περισσότερα περιστατικά με παράνομους μετανάστες να απειλούν τους Έλληνες με κόψιμο λαιμού!

https://rumble.com/v1giusj-88219747.html

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...