Εκβιάζουν τον κόσμο: «Ή εμβόλιο ή περιοριστικά μέτρα», λέει η Παγώνη

Date: 12/07/2021 Time: 12:28

Δεν σταματούν οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και των Ειδικών με σκοπό τον άμεσο εμβολιασμό όλων των πολιτών.

Και ενώ βρίσκεται καθ΄οδόν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, αλλά και ο εμβολιασμός των εφήβων (σε πρώτη φάση των 16/17 ετών), παράλληλα οι επιστήμονες με τις δηλώσεις τους προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο.

«Αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί, θα ξαναζήσουμε τον περυσινό χειμώνα»

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη αφενός αναφέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω, και αφετέρου σπέρνει τον πανικό λέγοντας ότι «αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, θα ζήσουμε ξανά τον περυσινό χειμώνα».

«Μας σώζει μόνο το γεγονός ότι τα κρούσματα είναι ηλικίας 14-24 ετών, που σημαίνει ότι το περνάνε στο σπίτι», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, και προκάλεσε με τις δηλώσεις της, αφού μέχρι προχθές έλεγαν κυβέρνηση και επιστήμονες ότι δεν υπάρχει ζήτημα διασποράς στις μικρές ηλικίες!

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάλι lockdown, αλλά σε περίπτωση έξαρσης της πανδημίας θα ληφθούν τοπικά περιοριστικά μέτρα, ανάλογα με τα ποσοστά εμβολιασμού σε κάθε περιοχή.

Ερωτηθείσα σχετικά με την εστίαση, υπογράμμισε ότι «μικτό εστιατόριο σε κλειστό χώρο δεν μπορεί να υπάρξει» προσθέτοντας ότι «όταν κάποιος πάει σε ένα μαγαζί, θέλει να χαλαρώσει. Δεν μπορώ εγώ δίπλα μου να νοιάζομαι αν ο διπλανός μου έχει εμβολιαστεί».

Εμβολιασμός και στις… διακοπές!

Σε κυβερνητικό επίπεδο, δήλωσε ότι «από εδώ και πέρα η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τρέχοντας τους εμβολιασμούς» προτείνοντας να μεταβούν στα νησιά συνεργεία προκειμένου να κάνουν εμβολιασμούς στις πλατείες να εξυπηρετήσουν κι αυτούς που κάνουν τις διακοπές τους και αναβάλλουν το ραντεβού.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page