Εκτός πραγματικότητας η Κ. Σακελλαροπούλου: Ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ταξίδι χλιδής

Date: 20/12/2021 Time: 10:33

Μπορεί οι νεκροί να μην έχουν τελειωμό και τα νοικοκυριά να αναστενάζουν από τις αυξήσεις στην ενέργεια και τις ανατιμήσεις των προϊόντων, ωστόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχίζει να ζει… εκτός πραγματικότητας.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει, στις αρχές του νέου χρόνου, ταξίδι στο Λουξεμβούργο, συνοδεία περίπου 20 ατόμων, προκειμένου να επισκεφθούν τα… ευρωπαϊκά δικαστήρια! Ναι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα και την κοινωνία, δεν αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και απέχει από την αληθινή εικόνα του… έξω κόσμου, προκαλώντας με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σακελλαροπούλου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Τα Νέα», όπου -άγνωστο με ποια ιδιότητα και με ποια λογική- συμμετείχε στη σύσκεψη της διευθυντικής ομάδας, των αρχισυντακτών και των υπευθύνων των τμημάτων της εφημερίδας για την πρώτη σελίδα του φύλλου που θα κυκλοφορούσε την επομένη. Από πού κι ως πού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε μια τέτοια πράξη μόνο από την ίδια θα μπορούσε να εξηγηθεί, ωστόσο προκαλεί εύλογες απορίες.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page