Έκτακτο! Τα έβαλαν με τον λάθος Εβραίο! Το Facebook, κατέβασε για πρώτη φορά ανάρτηση του Νετανιάχου!

Date: 04/06/2021 Time: 12:54

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπίμπι Νετανιάχου, το Facebook, για πρώτη φορά, κατέβασε ανάρτησή του, διότι «παραβίαζε» τους όρους της κοινότητας! Ο Νετανιάχου, άσκησε απλά κριτική στους πρωταγωνιστές της φερόμενης νέας κυβέρνησης. Η υπόθεση αυτή, όμως, όπως τονίζει και ο ίδιος, είναι καρμπόν με ό,τι συνέβη στον προσωπικό του φίλου και μέντορα, Πρόεδρο Τραμπ, μετά την παράνομη εκλογή του Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, μίλησε ανοιχτά για τον κίνδυνο που συνιστά για τη Δημοκρατία στον πλανήτη, η αυθαιρεσία του Facebook και των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπίμπι, δεν είναι κανένα παιδάκι ούτε χθεσινός στην παγκόσμια πολιτική. Είναι πολύ σκληρό καρύδι για να «ψαρώσει» με τον Ζάκερμπεργκ. Ξέρει πολλά και για πολλούς. Ειδικά, για την υπόθεση Έπστιν και όλους όσοι σχετίζονται με αυτόν. Πάτησαν νάρκη αυτή τη φορά, οι λογοκριτές. Τώρα πλέον, ο παγκόσμιος πόλεμος κατά των Ελίτ, λαμβάνει άλλες διαστάσεις…

Μετά την πτώση του Φάουτσι, τώρα ήρθε η στιγμή, o badass Μπίμπι, να τους ανταποδώσει το πλήγμα! Τώρα, αρχίζουν τα ωραία..!

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page