«Έκρηξη» οργής από πολίτες κατά κυβέρνησης και ΜΜΕ: «Πήρατε 20 εκατ. ευρώ – Κ.Μητσοτάκη να πεθάνεις»! (Βίντεο)

Date: 06/08/2021 Time: 11:16

Ασυγκράτητη είναι πλέον η οργή του κόσμου και πλέον δεν μπορούν να την κρύψουν ούτε τα ΜΜΕ, τα οποία έλαβαν πολλά εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας (και συνεχίζουν να παίρνουν) από την περιβόητη λίστα Πέτσα. 

Το «Μητσοτάκη γα…σαι» που ακούστηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ από τις Ροβιές Εύβοιας ήταν μάλλον η αρχή, καθώς από τότε έχουμε δει πολλούς πολίτες να βρίζουν τον πρωθυπουργό. 

Η συνέχεια δόθηκε από έναν πολίτη στις Ροβιές, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στην ανικανότητα της πολιτείας. Χθες ωστόσο, υπήρξαν περισσότερα περιστατικά, ενώ σημειώθηκε και επίθεση σε ένα συνεργείο της ΕΡΤ στο Κρυονέρι. Ενδεικτικά παραθέτουμε ένα συμβάν στην Ηλεία, εκεί όπου οι πολίτες έξαλλοι ζητούσαν από τον πρωθυπουργό να στείλει ελικόπτερα. 

Αλλά και τρία ακόμη, με κατοίκους από την Αττική: 

https://www.facebook.com/watch/?v=2368182476651641

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page