Εκμεταλλεύτηκαν τον Κυμπουρόπουλο για τις ψήφους και τώρα τον «καταδικάζουν»

Date: 17/03/2021 Time: 12:06

Η αντιπολίτευση είναι λογικό να καταδικάζει την στάση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου, διότι έχει μία εκφρασμένη άποψη για το θέμα των εκτρώσεων.

Ο ευρωβουλευτής όμως ψήφισε κατά συνείδηση και με προσωπικά κριτήρια, όπως δυστυχώς σήμερα παριστάνουν ότι αγνοούν οι κύριοι στο κόμμα του Μητσοτάκη. Και υπάρχει σαφής εξήγηση. Και η εξήγηση αυτή μπορεί να είναι με την άθλια και εγκληματική ευγονική των ναζί και τις υποχρεωτικές εκτρώσεις για «φυλετικά κατώτερους» αλλά και βρέφη με πιθανότητα ασθένειας. Και ο κύριος Στέλιος Κυμπουρόπουλος έχει ισχυρό προσωπικό κριτήριο για το θέμα σε αντίθεση με κάποιους που παριστάνουν τους ευαίσθητους, ανάλογα με το συμφέρον τους.

Δεν θα ανοίξουμε την κουβέντα για την τραγική συζήτηση που γίνεται κατά πόσον η έκτρωση θεωρείται «προοδευτική πράξη» τον 21ο αιώνα. Μία εποχή που η αντισύλληψη θα έπρεπε να είναι μέρος της κοινωνικής συνείδησης, ώστε οι εκτρώσεις να αποτελούν πλέον μια θλιβερή ανάμνηση άλλων εποχών. Και να αφορούν μόνον αναγκαιότητα εγκληματικών, μη συναινετικών πράξεων.
Προοδευτική άλλωστε είναι η κοινωνία που ενημερώνει τους πολίτες, άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια, για την ευθύνη και την αντισύλληψη. Προοδευτική είναι μια κοινωνία που δεν εξαναγκάζει μία γυναίκα να κάνει έκτρωση λόγω ταμπού η λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η συμπεριφορά της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, είναι τουλάχιστον υποκριτική. Ειδικά όταν υπάρχουν άλλα στελέχη της, όχι ΑμεΑ, που έχουν εκφράσει ακριβώς την ίδια άποψη αλλά δεν έχουν υποστεί καμιά κομματική κύρωση.

Πηγή: olympia.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page