Έκλεισαν το λιανεμπόριο με 2.556 κρούσματα και μετά από 5 μήνες το ανοίγουν με 4.340 – Θα πληρώσει κανείς;

Date: 31/03/2021 Time: 20:10

Η κυβέρνηση ομολόγησε την αποτυχία του lockdown κι ανακοίνωσε το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου την ώρα που χθες η χώρα ξεπέρασε τα 4.300 κρούσματα και οι διασωληνωμένοι έχουν φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 739.

  • Οι πολίτες θα έχουν περιθώριο 3 ωρών την ημέρα για ψώνια είτε με click away ή click in shop
  • Επίσης από το Σάββατο με κωδικό 6 οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται από δήμο σε δήμο αλλά μόνο τα σαββατοκύριακα.  

Με λίγα λόγια σήμερα η κυβέρνηση ομολόγησε πως εδώ και 5 μήνες καταστρέφει τσάμπα τους Έλληνες και «τελείωσε» τη χώρα για το τίποτα, αφού όταν έκλεισε στις 7 Νοεμβρίου τα πάντα τα κρούσματα ήταν 2556 και  οι διασωληνωμένοι 207(!)

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας τότε δήλωνε τότε πως θα ανοίξουν ξανά τη χώρα μόνο αν τα κρούσματα έχουν πέσει στα 500. Χθες είχαμε… 4.340.

Η εμμονή στο lockdown από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη συνιστά πλέον την πιο καταστροφική αποτυχία κυβέρνησης στη μεταπολίτευση μετά την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου η οποία έφερε τα μνημόνια, με τον πρωθυπουργό να μπαίνει πλέον στο κάδρο των «μοιραίων» της ελληνικής ιστορίας. 

Άραγε η ταυτόχρονη οικονομική και υγειονομική καταστροφή μίας χώρας δεν συνιστά λόγο παραίτησης;  

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page