«Εγώ έκανα πέντε εμβόλια», είπε ο Γ.Παπαδάκης και… αυτοφασκελώθηκε! – Επικό βίντεο

Date: 06/01/2023 Time: 11:12

Σε δημόσια αυτοκριτική και μετάνοια προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επιλογή του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 πέντε φορές για να καταλήξει στο τέλος να νοσηλευτεί σε μονάδα κορωνοϊού για 6 μέρες, γιατί ο ιός τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Χαρακτηριστικά μάλιστα αυτοφασκελώθηκε προκαλώντας και την αντίδραση της συμπαρουσιάστριας του Μαρίας Αναστασοπούλου (υποτίθεται για την πράξη του αυτοφασκελώματος αλλά στην πραγματικότητα γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα για την στάση που τήρησαν στο να καταπιεστούν οι μάζες να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα).

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή του.

Είπε πως τώρα λένε «πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

«Τα φάρμακα ή τα εμβόλια», ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αν μας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα πέντε» και… αυτοφασκελώθηκε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε βαριά συμπτώματα.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στην κατάσταση της υγείας του όταν είχε επιστρέψει: «Καλημέρα Ελλάδα! Ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι, υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος αυτός».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μόνο χθες βγήκα έξω. Την Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή, πριν τα Χριστούγεννα και το βράδυ της ημέρας εκείνης, βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη μου την έχω ξεχειλώσει».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...