Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID | The Flag Report

Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID

Date: 19/07/2021 Time: 09:10

Ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται σήμερα στα εμβόλια COVID-19 λέει ότι του είπαν ότι μπορεί να δολοφονηθεί επειδή αμφισβήτησε την ηθική της έναρξης της κυκλοφορίας ενός πειραματικού εμβολίου χωρίς ενημέρωση του κοινού για τους πιθανούς κινδύνους.

Ο κλινικός επιστήμονας και ερευνητής δρ Ρόμπερτ Μαλόουν έκανε την ανησυχητική παραδοχή στο Twitter την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι ένας “έμπειρος δημοσιογράφος” του είπε ότι κινδυνεύει η ζωή του επειδή μίλησε δημόσια για τους κινδύνους που συνεπάγεται η λήψη του εμβολίου mRNA.

“Ελπίζω λοιπόν ότι πρόκειται για υπερβολή και υπερβολική αντίδραση, αλλά χθες το βράδυ ένας έμπειρος δημοσιογράφος μου είπε ότι πρέπει να πάρω ασφάλεια επειδή κινδυνεύω να δολοφονηθώ”, έγραψε ο Μαλόουν.

“Δεν ξέρω πώς να αρχίσω καν να το σκέφτομαι αυτό. Είμαι απλά ένας άνθρωπος της μεσαίας τάξης. Ασφάλεια;!!!;!;;”

Οι χρήστες στο Twitter υποστήριξαν την ιδέα να πληρώνουν για προστασία, αλλά ο Μαλόουν παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την ιδιωτική ασφάλεια.

Οι ανησυχίες του Μαλόουν δεν είναι αδικαιολόγητες.

Αρκετοί επιστήμονες και άτομα που συνδέονται με την έρευνα ή τον ακτιβισμό για το COVID-19 έχουν δολοφονηθεί ή πεθάνει μυστηριωδώς τον τελευταίο χρόνο.

Ο Malone άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο αφού μίλησε σε εκπομπές όπως η “Tucker Carlson Tonight” για να προειδοποιήσει για τις προσπάθειες εξαναγκαστικού εμβολιασμού από τις κυβερνήσεις, ειδικά όταν έχουν καταγραφεί ανεπιθύμητες ενέργειες από την πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA.

“Ενας από τους προβληματισμούς μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν είναι διαφανής μαζί μας σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι. Και έτσι, είμαι της γνώμης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν αν θα δεχθούν εμβόλια ή όχι, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για πειραματικά εμβόλια”, δήλωσε ο Δρ Μαλόουν στον Τάκερ Κάρλσον τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας ότι τα εμβόλια βρίσκονται υπό έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης και δεν έχουν ακόμη εγκριθεί επίσημα από τον FDA.

“Πρόκειται για ένα θεμελιώδες δικαίωμα που έχει σχέση με τη δεοντολογία της κλινικής έρευνας”, δήλωσε. “Και έτσι, η ανησυχία μου είναι ότι γνωρίζω ότι υπάρχουν κίνδυνοι. Αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα και τα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί αρκετά αυστηρά ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε με ακρίβεια αυτούς τους κινδύνους. Και ως εκ τούτου… δεν έχουμε πραγματικά τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να λάβουμε μια λογική απόφαση”.

Ο Malone αποτελεί μια ιδιαίτερα μοναδική απειλή για το εμμονικό ιατρικό κατεστημένο του COVID και τη Μεγάλη Φαρμακευτική, επειδή είναι ένας νηφάλιος και έγκριτος επιστήμονας και, ως εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, διαθέτει απαράμιλλη τεχνογνωσία επί του θέματος.

Πηγή: Infowars

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page