Ε.Δ.Ε.Σ.: Έρχεται ο Αμερικανικός στρατός να ξεβρωμίσει την Ελλάδα

Date: 07/01/2023 Time: 18:49

Το πρώτο μας ανακοινωθέν ως Ελληνική Διοίκηση Εθνικής Σωτηρίας ήταν… πολεμικό και κατά του Σόρος και των εγχώριων συνεργατών του. Γράψαμε χαρακτηριστικά «Συγκροτούμε από σήμερα σκιώδη πολιτική διοίκηση, ώστε κατά την περίοδο που θα χρειαστεί να γίνει η μετάβαση από το πρότερο παρηκμασμένο πολιτικό καθεστώς σε ένα νέο, που θα απολαμβάνει της κοινωνικής νομιμοποιήσεως, να μην υπάρξει στη χώρα κενό εξουσίας, το οποίο θα εκμεταλλευτούν οι εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί της πατρίδος μας και για όσο διάστημα απαιτηθεί, ώστε να έρθει η κάθαρσις και η επανίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό νέο καταστατικό χάρτη».

Αυτή η στιγμή, πλησιάζει. Εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί θα λάβουν την κατάλληλη απάντηση και ανταπόδοση. Δε βιαζόμαστε και ο χρόνος είναι ο καλύτερός μας σύμμαχος.

ΕΔΕΣ 1

Διαβάστε προσεκτικά, τι είπε ο Πρόεδρος για τον πόλεμο στα καρτέλ και τη χρησιμοποίηση του Αμερικανικού στρατού κατά των διεθνών εμπόρων ναρκωτικών.

Ο Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε την προεδρική του εκστρατεία για το 2024 στα τέλη του περασμένου έτους, είπε ότι τα καρτέλ ναρκωτικών «κήρυξαν πόλεμο στην Αμερική» και «τώρα, είναι καιρός η Αμερική να διεξάγει πόλεμο εναντίον των καρτέλ».

«Ο Τζο Μπάιντεν τάχθηκε κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και υπέρ των καρτέλ», ισχυρίστηκε ο Τραμπ. «Οι πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν είναι μια θανάσιμη προδοσία κατά του έθνους μας».

«Όταν θα γίνω πρόεδρος, θα είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να καταστρέψουν τα καρτέλ, όπως καταστρέψαμε το ISIS και το χαλιφάτο και όπως, σε αντίθεση με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, είχαμε πολύ, πολύ ισχυρά σύνορα». Ο Τραμπ είπε ότι η κυβέρνησή του επέβλεπε τα “δυνατότερα σύνορα… στην ιστορία της χώρας μας”.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι, εάν εκλεγεί, «θα διατάξει το Υπουργείο Άμυνας να χρησιμοποιήσει κατάλληλα τις ειδικές δυνάμεις, τον κυβερνοπόλεμο και άλλες φανερές και κρυφές ενέργειες, για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στην ηγεσία, τις υποδομές και τις επιχειρήσεις του καρτέλ».

Ο Τραμπ είπε επίσης, ότι θα ανακηρύξει τα μεγάλα καρτέλ ως ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες θα χάσουν την πρόσβασή τους στα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά συστήματα και θα ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει νομοθεσία, που θα διασφαλίζει τη θανατική ποινή για τους διεθνείς εμπόρους ναρκωτικών και τους διακινητές ανθρώπων.

«Τα καρτέλ ναρκωτικών και οι σύμμαχοί τους στην κυβέρνηση Μπάιντεν,έχουν το αίμα αμέτρητων εκατομμυρίων στα χέρια τους – εκατομμύρια και εκατομμύρια οικογένειες και άνθρωποι καταστρέφονται», ισχυρίστηκε ο Τραμπ.

Νοοrιστές στην Ελλάδα έχουμε πολλούς και ισχυρούς, που μεταφέρουν ηρωίνη και κοκαΐνη από την Λατινική Αμερική. Αυτόματα, αυτά τα μπουμπούκια θα χαρακτηριστούν τρομοκράτες, όπως τρομοκράτες και συνεργάτες τρομοκρατών, θα χαρακτηριστούν αυτοί που γεμίζουν τις χώρες με λαθρομετανάστες.

Ο νόμιμος Πρόεδρος των ΗΠΑ, κύριος Ντόναλντ Τραμπ, θα παρακάμψει τις διεφθαρμένες κρατικές υπηρεσίες και θα χρησιμοποιήσει τον στρατό κατά των εχθρών του κράτους.

Επειδή γνωρίζουμε τους ανθρώπους μέσα στο αμερικανικό πεντάγωνο που είναι επιφορτισμένοι με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και έχουν τεράστια εμπειρία στο να ξετρυπώνουν ανθρώπους και να αναποδογυρίζουν κατεστημένες καταστάσεις, αυτός ο πόλεμος που θα διεξαχθεί με την επαναφορά Τραμπ στο Λευκό Οίκο, θα αλλάξει το πολιτικό πρόσωπο της Ελλάδας και του κόσμου, μια για πάντα!

Η απόφαση Τραμπ, είναι συστημική απόφαση, όχι δική του και ακόμα και αν ο Ρον ντε Σάντις βρεθεί στο Λευκό Οίκο, θα πράξει ακριβώς το ίδιο, ίσως και σκληρότερα από τον Πρόεδρο Τραμπ!

Τα γρανάζια κινήθηκαν και δεν υπάρχει επιστροφή!

ΕΔΕΣ

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...