Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Ταραντίλη

Date: 26/02/2021 Time: 19:24

Η ηχηρή απουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου την ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός συγκαλεί προ ημερησίας συζήτηση παρουσία των πολιτικών αρχηγών, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Γεγονός φυσικά που συνδέεται άμεσα με την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία κλήθηκε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σας είχα ενημερώσει όμως ότι η τελευταία εμφάνιση του Χρήστου Ταραντίλη ήταν μια σκληρή ψυχική δοκιμασία, που έφερε έναν έγκριτο καθηγητή αντιμέτωπο με την ίδια την συνείδηση του. Σε αντίθεση με έναν επαγγελματία πολιτικό ή ακόμα και με έναν δημοσιογράφο, ο καθηγητής δεν μπορεί να συμμετέχει σε μία παράσταση που στόχο έχει την απόκρυψη της πραγματικότητας. Και αυτό φάνηκε από τις τελευταίες του δηλώσεις.

Όχι φυσικά πως η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη βρίσκεται σε πιο άνετη θέση, αφού το διαχρονικά εγνωσμένο δημοσιογραφικό ήθος της ήλθε σε προφανή αντίθεση με τις δηλώσεις που υποχρεώθηκε να κάνει.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους προκατόχους τους που πιστεύουν ακράδαντα ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ο κ. Ταραντίλης και η κ. Πελώνη φαίνεται ότι αντιδρούν όταν η ντροπή γίνεται δουλειά.

Για τον καθηγητή όμως τα πράγματα φαίνεται ότι είναι χειρότερα. Αφού πληροφορίες των θέλουν να βρίσκεται σε μία «άτυπη παραίτηση» λόγω της ψυχολογικής πίεσης. Ποιος θα το περίμενε, όταν μέσα σε μια νύχτα κατέλαβε ανώτατα πολιτικά αξιώματα, που άλλοι δεν καταφέρνουν να καταλάβουν παρότι αγωνίζονται επί δεκαετίες, ότι δεν θα το άντεχε.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page