Δήλωση-αποκάλυψη από την Παγώνη: «Απέτυχε το εμβολιαστικό πρόγραμμα»

Date: 15/09/2021 Time: 19:44

Αιφνιδίασε τους πάντες η δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα -το οποίο στήριξε και η ίδια με σθένος- είναι αποτυχημένο στο αποτέλεσμά του!

«Δεν φτάσαμε στους στόχους μας»

«Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πλησιάσουμε τους γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο στόχος είναι ο εμβολιασμός του 80% του πληθυσμού για ασφάλεια» είπε η κ. Παγώνη.

«Όταν υπάρχει ερημιά, όπως υπήρχε τις τελευταίες μέρες, δεν έχει νόημα να απασχολείται προσωπικό και να στέκονται εκεί και να περιμένουν» σχολίασε για την εικόνα σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα και πρότεινε «να μειωθούν εφόσον δεν υπάρχει προσέλευση και αυτό το προσωπικό να πάει και να προσφέρει υπηρεσίες εκεί που πραγματικά χρειάζεται».

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για νέα δεδομένα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μάλιστα, προϊδέασε και για αλλαγές στα μέτρα. «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις» είπε και συμπλήρωσε ότι «η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατροί στα σχολεία για εμβολιασμό παιδιών

Η ίδια πρότεινε οι γιατροί να επισκεφτούν σχολεία για να εμβολιάσουν μικρά παιδιά, τα οποία θα έχουν την έγγραφη άδεια των γονιών τους. Αναφερόμενη στα νέα μέτρα για την εστίαση και το αλαλούμ με τα παιδιά, σημείωσε ότι κατά την εκτίμησή της θα γίνουν αρκετές αλλαγές. «Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, όπως είπε και συμπλήρωσε ότι η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page