Δικηγόρος Τραμπ: Η χώρα, θα σοκαριστεί με το μέγεθος της παιδοφιλίας και του σατανισμού. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί!

Date: 22/11/2020 Time: 12:00

Ο Δικηγόρος Lin Wood, που εργάζεται ανεπισήμημα στην Νομική ομάδα του Προέδρου Τραμπ, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην εκπομπή “The Thrive Time”. Ο Lin Wood, δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος, ένας παραληρηματικός τύπος του διαδικτύου, που συνωμοσιολογεί ή λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Θεωρείται, ένας από τους σπουδαιότερους νομικούς στην Αμερική και αυτά που ισχυρίστηκε στην εκπομπή, δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Η μάχη, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αγριέψει για τα καλά στις ΗΠΑ.

«Έτσι, το Ανώτατο Δικαστήριο ισορρόπησε. Το Υπουργείο Άμυνας ανασυγκροτήθηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο. Ρίξτε μια ματιά στο πώς έβακε στη θέση του έναν ειδικό για την κυβερνοτρομοκρατία και την τρομοκρατία. Όπως είπα, κοιτάξτε τι έκανε το 2018 με την εκτελεστική εντολή για την αντιμετώπιση των ξένων παρεμβάσεων στις εθνικές μας εκλογές. Κοιτάξτε, θα ήθελα να δω σε έναν τέλειο κόσμο, να βγαίνει η έκθεση του John Durham και άνθρωποι να πηγαίνουν φυλακή. Θα ήθελα να δω τον Jeffrey Epstein και την Ghislaine Maxwell και πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή. Θα ήθελα να δω τι υπάρχει στο λάπτοπ του Hunter Biden. Θα ήθελα να δω αυτούς τους ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή. Θα ήθελα να δω τι υπάρχει στο λάπτοπ του Anthony Weiner. Θα ήθελα να δω πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή. Και μετά, όταν φτάσουμε στο τελικό στάδιο της εκλογικής απάτης, θα ήθελα να δω ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα υπάρξει παρέμβαση. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα φυλακιστούν, επειδή έχουν αναμειχθεί σε όλες ή σε μερικές παρόμοιες έρευνες. Έτσι, υπάρχει ενδεχομένως μία μεγάλη αφύπνιση. Η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί. Πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν νομίζω ότι μπορείτε να κρύψετε την αλήθεια. Το λέω και το πιστεύω! Όλα τα ψέματα θα αποκαλυφθούν. Η χώρα αυτή, θα συγκλονιστεί, όταν βρεθεί η αλήθεια για το ποιος κατείχε το Οβάλ Γραφείο για κάποιες χρονικές περιόδους. Θα σοκαριστούν με το μέγεθος της παιδοφιλίας! Θα σοκαριστούν με αυτό που πιστεύω ότι θα είναι μια αποκάλυψη όσον αφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται με τη λατρεία του σατανά».

Πηγή: The Gateway Pundit

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...