Διχασμός στην ΑΕΚ για τα εμβόλια – Η Original 21 αρνείται να αγοράσει διαρκείας λόγω «εμβολιολαγνείας» του Δ. Μελισσανίδη

Date: 06/07/2021 Time: 20:46

Ένας από τους μεγαλύτερους και τους ιστορικότερους συνδέσμους της Ελλάδας, της Original, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έδειξαν την αντίθεσή τους στα μέτρα της κυβέρνησης.

Η Original ανακοίνωσε ότι με αυτόν τον τρόπο εκδηλώνει την αντίθεσή της στα μέτρα που αφορούν την είσοδο των οπαδών στα γήπεδα.

Στην ανάρτησή της στα Social Media διευκρινίζει ότι το ζήτημα των εμβολιασμών είναι πάρα πολύ σημαντικό και αφορά τη δημόσια υγεία.

Ωστόσο, στην οικογένεια της Original υπάρχουν και εμβολιασμένοι και μη και «… δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσά μας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Έτσι, η απόφαση είναι η Original ως σύνδεσμος να μην αγοράσει διαρκείας, ούτε όμως απλά εισιτήρια για τη σεζόν που έρχεται.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page