Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Προπομπός παγκόσμιων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων;

Date: 11/05/2021 Time: 13:19

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Είναι εξαιρετικά περίεργα το timing και η αιτιολογία που αφήνει να διαρρεύσει η Μελίντα Γκέιτς, για την αιτία του διαζυγίου τους. Τις σχέσεις δηλαδή, του Μπιλ με τον αυτοκτονημένο παιδεραστή και σατανιστή, Τζέφρυ Έπστιν. Την έπιασαν οι ζήλιες ξαφνικά την Μελίντα και θυμήθηκε τα προ 7ετίας σεξουαλικά βίτσια του άνδρα της με ανήλικες;

Τώρα της έκανε το κλικ; Ή βλέπει κάτι άλλο να έρχεται στη ζωή του ζευγαριού και θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον Γκέιτς και το «παρεάκι» του Έπστιν;  Γιατί επέλεξε να δώσει στεγνά τον σύζυγό της για τις σχέσεις του με τον Έπστιν και δε βρήκε μια πιο κατάλληλη δικαιολογία, για να μην τον εκθέσει στα μάτια της κοινής γνώμης; Γιατί η Μελίντα μας δείχνει με το δάχτυλο το νησί Έπστιν, την ώρα που το θέμα έχει «ξεχαστεί» από την κοινή γνώμη και ο τωρινός  ένοικος του Λευκού Οίκου, είναι μία παιδόφιλη ανωμαλάρα, που, θεωρητικά, κρατάει στα χέρια του όλη την εξουσία;;

Το χτύπημα της Μελίντα Γκέιτς, δείχνει να στοχεύει τον Λευκό Οίκο, όπως επίσης, την παγκόσμια παρέα των χορηγών και κατασκευαστών εμβολίων, του πολιτικού σατανισμού και της παιδοφιλίας. Ο άνθρωπος που έχει σπείρει τον πανικό στον πλανήτη με τις επερχόμενες πανδημίες, ο τύπος που θέλει να μας…προφυλάξει από την ηλιακή ακτινοβολία χάριν της κλιματικής αλλαγής, βρίσκεται στο «εκτελεστικό» απόσπασμα της κοινής γνώμης για τις σχέσεις του με τον Έπστιν, από τα χεράκια της συζύγου του!

Σκεπτόμενοι πιο πονηρά, θα λέγαμε, ότι ίσως όλο αυτό, να είναι μία πίεση στον Μπιλ Γκέιτς , ένας εκβιασμός από κέντρα μεγαλύτερα από τον ίδιο, για να μην κάνει πίσω στην πορεία που έχει χαράξει, για ένα παγκόσμιο δικτατορικό καθεστώς, υπό την υψηλή εποπτεία του. Ίσως, κάποιοι να του λένε ότι θα πιει όλο το πικρό ποτήρι, διότι έχουν στοιχεία στα χέρια τους για τις σχέσεις του με τον Έπστιν.

Ίσως πάλι, η Μελίντα, να βλέπει την αντεπίθεση της κοινωνίας και διάφορων πολιτικών δυνάμεων στις ΗΠΑ, που κατανοούν, ότι το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα – Γκέιτς, δε θα φύγει από την εξουσία, εάν δε χυθεί αίμα στους δρόμους και ειδικά στις αριστοκρατικές γειτονιές. Όταν λέω αίμα, δεν εννοώ μόνο στην Αμερική, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, κατά των κυβερνήσεων που ταυτίζονται με αυτό το ανώμαλο σύστημα.

Οι Γάλλοι στρατηγοί, αυτό μας είπαν πρόσφατα! Ότι θα χυθεί αίμα στη Γαλλία, εξαιτίας του εξισλαμισμού της χώρας από μετανάστες. Μία δημόσια πολιτική παρέμβαση, που δεν είναι καθόλου τυχαία και αυτή, ως προς το timing της, αλλά και ως προς την ενεστώσα πολιτική ταυτότητα του Ευρωατλαντικού κόσμου, όπως αυτή προσδιορίζεται από την ηγεσία του κοιμισμένου Τζο Μπάιντεν. Για θυμηθείτε. Πόσες φορές κάλεσα τους Έλληνες στρατιωτικούς να μιλήσουν δημόσια, για την κατάσταση κατοχής στην Ελλάδα; Έχω κάνει 2 παρεμβάσεις, το τελευταίο οκτάμηνο. Επειδή δεν συνηθίζω να γράφω τυχαία, όπως καλά γνωρίζετε, η παρέμβαση των Γάλλων στρατηγών, δε θα έπρεπε να σας ξενίζει, ως προς το χρόνο που έγινε, όσο και ως προς την έντασή της,  

Ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικού του γεωπολιτικού τετραγώνου, Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και ΗΠΑ, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, ειδικά, όταν υπάρχει συντονισμός γεγονότων. Ο ενδελεχής έλεγχος ψηφοδελτίων και μηχανών στην Κομητεία της Μαρικόπα, στην Αριζόνα, που έχει πανικοβάλει τον Λευκό Οίκο και τους Δημοκρατικούς, η δημόσια επιστολή των Γάλλων στρατηγών, οι πληροφορίες για την οπλοποίηση του κορωνοϊού από τους Κινέζους, το διαζύγιο Γκέιτς και η αξιοσημείωτη αιτιολογία του, έγιναν σε πολιτικό χρόνο, ταυτόχρονα.    

Δράση – αντίδραση, μεταξύ δυνατών παγκόσμιων παικτών και με τις κοινωνίες να εισέρχονται στο στάδιο της ψυχολογικής και πολιτικής συνειδητοποίησης, ότι δε θα απαλλαχθούν από τα τυραννικά πολιτικά καθεστώτα, που έχει εγκαταστήσει η παγκοσμιοποίηση, χωρίς αγώνες και θυσίες,

Από την Fed μέχρι και την ΕΚΤ, οι μηχανές, τυπώνουν χρήμα δίχως αύριο. Το σύστημα, προσπαθεί να αγοράσει χρόνο, συνειδήσεις και την νομιμοποίησή του από την κοινωνία, διά της παροχής πακτωλού χρημάτων. Έχει χαθεί κάθε οικονομική λογική στο βωμό της επιβίωσης των σάπιων Ελίτ του Ευρωατλαντικού κόσμου.

Φοβούνται! Φοβούνται τον κόσμο, φοβούνται τις αποκαλύψεις των εγκλημάτων τους με την πανδημία και φοβούνται τις πολιτικές δυνάμεις πίσω από τον Τραμπ, που δε δείχνουν καμία διάθεση να αποδεχθούν το κάλπικο και νοθευμένο αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ξέρουν, ότι θα πέσουν όλοι μαζί και πιστεύουν ότι το πολιτικο-οικονομικό τους εκτόπισμα είναι τόσο μεγάλο, που στο τέλος θα τους βοηθήσει να επιπλεύσουν στην επερχόμενη παγκόσμια τρικυμία.

Ίσως. Αλλά από την άλλη, είναι απολαυστικό να τους βλέπουμε να ιδρώνουν από αγωνία. Η Μελίντα, την «έκανε» μακριά με ένα διαζύγιο. Από το πεπρωμένο του, όμως, ουδείς μπορεί να πάρει!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...