Διασυρμός του Γιώργου Κατρούγκαλου στα Social Media

Date: 22/03/2021 Time: 12:43

Εξαιρετικά αρνητικά σχόλια έχει συγκεντρώσει η επιλογή του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου να εμφανιστεί στην εκπομπή του Φουρθιώτη, δίνοντας μάλιστα μία συνέντευξη μακράς διαρκείας. Μόλις το γεγονός έγινε αντιληπτό, χρήστες των social media κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για αυτή την πραγματικά ακατανόητη επιλογή την στιγμή μάλιστα που στην συγκεκριμένη εκπομπή καλούνται εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ να απολογηθούν ακόμα και για τις εγκληματικές πράξεις του Κουφοντίνα!

439CDCFC 688C 4274 8354 2204DE3B0E8E

Στην ίδια εκπομπή μάλιστα ο παρουσιαστής διαφήμιζε την εφημερίδα που με το πρωτοσέλιδο της να διατυμπανίζει ότι δίνει δωρεάν κουπόνι αξίας 50 € για όλα τα σουπερμάρκετ!

Κατρούγκαλος Φουρθιώτης

Με ποια λογική εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε τέτοια εκπομπή, είναι το ερώτημα που απασχολούσε τους χρήστες των social media. Ειδικά όταν ο συγκεκριμένος παρουσιαστής υπέβαλε ακόμα και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην πρώην βουλευτή του ΣυΡιζΑ Ελένη Αυλωνίτου, για αυτά που είπε στην εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page