Διαλύθηκε το τρίο στούτζες του Τζέφρυ Πάιατ. Έδιωξαν τον Μπογδάνο από το κόμμα!

Date: 10/08/2022 Time: 11:23

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης»

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/657321079085352

Τι ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες η ρήξη ήρθε γιατί ο κ. Μπογδάνος διεφώνησε με τις επιθέσεις Κρανιδιώτη στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, όπως λέγεται, ο κ. Μπογδάνος απαίτησε να κατέβουν οι σχετικές αναρτήσεις που άφηναν «απαράδεκτα υπονοούμενα και προσωπικούς χαρακτηρισμούς». Το αίτημα Μπογδάνου δεν έγινε δεκτό και η ρήξη ήταν αναπόφευκτη.

Συνεχίζουν Μπογδάνος-Λατινοπούλου με το κόμμα «Εθνική Συμφωνία»

Ας σημειωθεί ότι μόλις χθες ο Κων. Μπογδάνος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να χρίσει αντιπρόεδρο του κόμματος «Εθνική Συμφωνία» [και όχι «Εθνική Δημιουργία»] την Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία πρόσφατα είχε διαγράψει η ΝΔ.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανήρτησε μία φωτογραφία στο instagram, του ιδίου μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη συνόδευσε με μία λεζάντα που αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της αντιπροέδρου της Εθνικής Συμφωνίας την κα Αφροδίτη Λατινοπούλου».

2 2

Στις 18 Μαίου 2022 οι Θάνος Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχαν παρουσιάσει την δημιουργία του νέου κόμματος «Εθνική Δημιουργία», με την αναφορά ότι πρόκειται για ένα «κανονικό δεξιό κόμμα», με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους πατριώτες».

Ωστόσο η συνεργασία των τριών κράτησε μόνο 3 μήνες και διακόπτεται οριστικά, μετά την σημερινή ανακοίνωση.

KRANIDIWTHS BOGDANOS TZHMEROS

Πηγή: iefimerida.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page