Δεκάδες εκατ. ευρώ έδωσε η Ουκρανία στην Τουρκία μέσα σε 3 μόνο μήνες για την ενίσχυση της πολεμικής μηχανής της Άγκυρας

Date: 07/04/2022 Time: 19:34

Ο εξευτελισμός του εθνικού κοινοβουλίου που προκλήθηκε από την ομιλία του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Β. Ζελένσκι και των νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, (όλα αυτά κατόπιν της πρόσκλησης του Κ.Μητσοτάκη, μην ξεχνάμε) αποκτά άλλη διάσταση από την εξής αποκάλυψη: Ο Β.Ζελένσκι αγόρασε από την Τουρκία 30 φορές περισσότερα όπλα μέσα σε ένα χρόνο!

Συγκεκριμένα η Ουκρανία αγόρασε από την Τουρκία όπλα (βασικά UAV Bayraktar TB2 και τους πυραύλους τους) αξίας 60 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Αυτά τα ουκρανικά κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχύσουν την τουρκική πολεμική μηχανή στις παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Αιγαίο και να ενισχύσουν την τουρκική πολιτική αναθεώρησης των συνόρων σε βάρος της Ελλάδας.

Και όμως αυτόν μας έφερε ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με τους νεοναζί πραιτοριανούς τους για να μας κάνουν μάθημα εθνικής ανεξαρτησίας και υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Φυσικά δεν είπε ούτε λέξη για την Κύπρο και τις τουρκικές θηριωδίες ούτε για την κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού, τος πρόσφυγες, τους αγνοούμενους κλπ.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...