Δείτε το ντοκουμέντο – «Μελαχρινά αγόρια» κάνουν πλιάτσικο σε κατεστραμμένα σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ

Date: 14/09/2023 Time: 08:33

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν κυριολεκτικά από που να φυλαχτούν, από τη μία οι επιδημίες από την άλλη το πλιάτσικο στα σπίτια που δεν είναι καλά οχυρωμένα. Το MEGA έχει εξασφαλίσει βίντεο ντοκουμέντο από πλιάτσικο.

Ενόσω η χώρα μετρά τις πληγές της έπειτα από το σφοδρό «χτύπημα» της κακοκαιρίας Daniel, ορισμένοι επιτήδειοι συνεχίζουν την παράνομη δράση τους.

Το βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί το μεσημέρι της Κυριακής και φαίνεται ένα αγροτικό αυτοκίνητο με έναν άνδρα και μία γυναίκα να έχουν φορτώσει κάποια αλουμίνια πάνω στο όχημά τους.

Στην συνέχεια η γυναίκα που καταγράφει το βίντεο απευθύνεται στον άντρα και στην γυναίκα και τους λέει να αφήσουν αυτά που πήραν. Τότε ο άνδρας με θράσος της απαντάει ότι τα μάζευαν μία ώρα, γιατί δεν τους είδε πιο πριν και την προκαλεί μάλιστα να καλέσει την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 5 συλλήψεις για πλιάτσικο από την ελληνική αστυνομία, οι 3 στο Βόλο, μία στον Παλαμά και μία στην Καρδίτσα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: stoxos.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...