Δ. Κούβελας: «Να τελειώνουμε με τα πράσινα πιστοποιητικά και πράσινα άλογα»

Date: 10/08/2021 Time: 11:15

Νέα ανάρτηση έκανε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος αναφέρεται σε έρευνα η οποία υποστηρίζει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο. 

«Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα πράσινα πιστοποιητικά και πράσινα (ή γαλαζοπράσινο κλπ) άλογα (από το α-στερητικό και λόγος=αιτία, λογική και ομιλία).

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, έχουν ίδιο ιικό φορτίο.

Εμβόλιο = ατομική προστασία!», έγραψε ο Δ.Κούβελας. 

https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas/posts/10159379278798374

Μετάλλαξη «Δέλτα»: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν όπως οι ανεμβολίαστοι

Ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει τη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δέλτα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Τα πρώτα στοιχεία που αναλύθηκαν σχετικά με το ιικό φορτίο που μεταφέρουν εμβολιασμένοι οι οποίοι προσβλήθηκαν από τη μετάλλαξη δείχνουν ότι είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των ανεμβολίαστων. Αυτό, τονίζουν οι Βρετανοί υγειονομικοί, επηρεάζει το πόσο μεταδοτικοί είναι και οι εμβολιασμένοι φορείς της COVID. 

Πρόκειται για μια διαπίστωση που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) πριν από λίγες ημέρες ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την COVID, και έτσι επανήλθε η υποχρέωση χρήσης μάσκας και από τους εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page