Δ. Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι...» | The Flag Report

Δ. Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι…»

Date: 04/08/2021 Time: 10:02

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, σχολίασε με δεικτικό τρόπο τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, την κυβερνητική ολιγωρία και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που είχαν ανακοινωθεί για τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ. 

Όσα έγραψε στο Facebook: 

«Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές διότι είναι και αυτή η υπερμετάδοση με τον καπνό βρε παιδί μου, όπως είχαν δηλώσει από νωρίς οι «ειδικοί»!»

https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas/posts/10159368066363374

Χρειάστηκαν τώρα τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες 

Σε διαφορετική υπηρεσία είχαν μετακινηθεί 54 πυροσβέστες από τις οκτώ ΕΜΑΚ (Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών) του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επέλεξαν να μην εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 19 στελέχη προέρχονται από την ΕΜΑΚ Αττικής.

Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος τονίζεται ότι απλά εφαρμόζεται η σχετική διαταγή και οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες δεν θα έχουν καμία άλλη επίπτωση στη σταδιοδρομία τους.

Τώρα όμως που η φωτιά κατέκαψε τη χώρα μας… η κυβέρνηση χρειάστηκε και τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες γιατί ως γνωστόν η φωτιά δεν κολλάει κορωνοϊό. 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page