Χούντα! Μετά τον έλεγχο του διαδικτύου ο Μπάιντεν, θέλει έλεγχο των sms όσων ασκούν κριτική στα εμβόλια! Βάζει ιδέες στον Μητσοτάκη

Date: 13/07/2021 Time: 09:49

Η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή θέλει οι πάροχοι SMS να σαρώνουν τα μηνύματα κειμένου, ώστε να μπορούν να “αμφισβητούν” τις ιδιωτικές συνομιλίες που επικρίνουν τα εμβόλια Covid-19, σύμφωνα με το Politico.

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα, που θάφτηκε στη μέση ενός άρθρου του Politico, το DNC και άλλες ομάδες που πρόσκεινται στον Biden θέλουν να “εμπλέξουν πιο επιθετικά τους ελεγκτές γεγονότων και να συνεργαστούν με τους παρόχους SMS” για να αντικρούσουν τις ιδιωτικές συνομιλίες αν αμφισβητούν την αφήγηση του κατεστημένου για τα εμβόλια.

Αυτό είναι το επόμενο κύμα λογοκρισίας που αποσκοπεί στην εκκαθάριση της ελεύθερης αγοράς ιδεών.

Σύμφωνα με το Politico:

Οι ομάδες που έχουν συμμαχήσει με τον Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών, σχεδιάζουν επίσης να εμπλέξουν πιο επιθετικά τους fact-checkers και να συνεργαστούν με τους φορείς SMS για να διαλύσουν την παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια που αποστέλλεται μέσω των κοινωνικών μέσων και των μηνυμάτων κειμένου. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι που μπορεί να δυσκολεύονται να εμβολιαστούν εξαιτίας θεμάτων όπως η μεταφορά θα δουν αυτά τα εμπόδια να μειώνονται ή να αίρονται εντελώς.

“Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο να κρατήσουμε την πολιτική μακριά από την προσπάθεια να εμβολιαστεί κάθε Αμερικανός, ώστε να σώσουμε ζωές και να βοηθήσουμε την οικονομία μας να ανακάμψει περαιτέρω”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κέβιν Μουνόζ. “Όταν βλέπουμε εσκεμμένες προσπάθειες για τη διάδοση παραπληροφόρησης, το θεωρούμε

αυτό ως εμπόδιο για τη δημόσια υγεία της χώρας και δεν θα διστάσουμε να το καταγγείλουμε”.

Με λίγα λόγια, θέλουν οι πάροχοι sms  να παρακολουθούν τις ιδιωτικές συνομιλίες μέσω γραπτών μηνυμάτων, ώστε να μπορούν να “αντιμετωπίσουν” την κριτική για τα εμβόλια Covid-19.

Αυτό αντιπροσωπεύει το επόμενο κύμα λογοκρισίας, καθώς εστιάζει πλέον σε ιδιωτικές συζητήσεις και όχι απλώς σε ομιλίες που γίνονται σε ένα δημόσιο φόρουμ όπως το Twitter – και αποτελεί παραβίαση της Τέταρτης Τροπολογίας του Συντάγματος που επιβεβαιώνει “το δικαίωμα των ανθρώπων να είναι ασφαλείς στην ιδιωτικότητα τους, τα σπίτια, τα έγγραφα και τα πράγματά τους από αδικαιολόγητες έρευνες και κατασχέσεις”.

Θυμίζει επίσης το μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ “1984”, στο οποίο οι ιδιωτικές συνομιλίες παρακολουθούνται από την άρχουσα τάξη για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν το σύστημα.

Επιπλέον, μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτό το σύστημα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, είναι εγγυημένο ότι δεν θα περιοριστεί μόνο στην ομιλία για τα εμβόλια Covid-19, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και για την παρακολούθηση ιδιωτικών συνομιλιών που σχετίζονται με τις επερχόμενες εκλογές του 2022 και 2024.

Αυτό είναι εγγυημένο επειδή ήδη παρακολουθούν στενά και λογοκρίνουν τις πολιτικές συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες χαρακτηρίζουν “παραπληροφόρηση”.

Πηγές: Infowars, Politico

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page