Χωρίς αστυνομική φύλαξη η πρόεδρος Εφετών, σε αντίθεση με τον Τσιόδρα και το …Φουρθιώτη!

Date: 07/03/2021 Time: 20:00

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει το επιχείρημα του «νόμος και τάξη», για επικοινωνιακούς λόγους, φαίνεται πως όχι μόνο δεν υπάρχει τάξη, αλλά έχει χαθεί και η λογική! Για παράδειγμα, Πρόεδρος Εφετών που έχει δικάσει 3 δίκες τρομοκρατίας και αντάρτικου πόλεως, κορυφαία λειτουργός με ενεργή εμπλοκή σε ζητήματα εσωτερικής τρομοκρατίας, δε διαθέτει αστυνομική φύλαξη!

Την ίδια στιγμή όμως που μία κορυφαία λειτουργός που θα έπρεπε να αποτελεί κύριο αποδέκτη αστυνομικής φύλαξης από το κράτος το οποίο υπηρετεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Μακελειό, αστυνομική φύλαξη διαθέτουν πρόσωπα όπως ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Άρης Πορτοσάλτε κλπ!

πορτοσαλτε
Φουρθιώτης

Από τι πραγματικά κινδυνεύει ο λαοπρόβλητος κ. Τσιόδρας; Για τις άλλες περιπτώσεις φυσικά δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας ή ψυχίατρος.
Σε κάθε περίπτωση την ώρα που γεροντάκια κακοποιούνται, βασανίζονται και ληστεύονται μέσα στα σπίτια τους, κάποιες τέτοιες περιπτώσεις προκαλούν αν μη τι άλλο το κοινό αίσθημα.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page