Χιλιάδες Γερμανοί διαδηλώνουν κατά των μέτρων απαγόρευσης της Α.Μέρκελ: Η αστυνομία επιτίθεται με ρίψεις νερού & χημικών

Date: 18/11/2020 Time: 22:01

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Δύο χιλιάδες διακόσιοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί από το πρωί στην Πύλη του Βραδεμβούργου όπου χιλιάδες Γερμανοί διαδηλώνουν ενάντια στα νέα μέτρα απαγόρευσης που προωθεί η κυβέρνηση Μέρκελ με αφορμή τον κορωνοϊό και επιτίθενται για να τους διαλύσουν.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν αντλίες νερού για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, επιπλέον, προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ένα από τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι ότι η χρήση μάσκας είναι αναποτελεσματική στην καταπολέμηση της πανδημίας κάτι το οποίο το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο Π.Ο.Υ.

Ωστόσο, οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν σαφείς οδηγίες να μην επιτρέψουν την διαδήλωση.

Στην αρχή, χρησιμοποίησαν μεγάφωνα ζητώντας τους να κρατήσουν 1,5 μέτρο απόσταση και να απομακρυνθούν εν συνεχεία προχώρησαν σε ρίψεις νερού.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page