Χαμός στην ιταλική βουλή για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού! Κυνηγητό μέσα στην αίθουσα! (Βίντεο)

Date: 30/07/2021 Time: 10:40

Κυριολεκτικά χαμός στην ιταλική βουλή, όταν ομάδα βουλευτών του κόμματος «Αδέρφια της Ιταλίας» σήκωσαν πλακάτ κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε καθημερινές δραστηριότητες των πολιτών, το αποκαλούμενο «green pass».

Ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής ζητούσε να επανέλθει η τάξη και τότε ανέλαβε η ασφάλεια του κοινοβουλίου, που άρχισε να… κυνηγάει βουλευτή! 

Από τις 6 Αυγούστου, το πιστοποιητικό θα είναι απαραίτητο σε γυμναστήρια, πισίνες, αθλητικά στάδια, μουσεία, σπα, καζίνο, κινηματογράφους και σε εσωτερικούς χώρους εστιατορίων. 

Το «green pass» άρχισε να χρησιμοποιείται στην Ιταλία τον περασμένο μήνα, αλλά μέχρι τώρα ήταν απαραίτητο μόνο για ταξίδια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page