Μπράβο, William! Η CIA, είπε αυτό που φωνάζουμε και εμείς από την αρχή του πολέμου

Date: 18/04/2022 Time: 11:45

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο διευθυντής της CIA, William Burns, σε πρόσφατη δήλωσή του είπε ότι, εάν ο Πούτιν τα βρει σκούρα στην Ουκρανία και στριμωχτεί στο εσωτερικό της χώρας του, θα χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα. Ο κύριος Burns, είπε ακριβώς αυτό που έγραψα δημόσια, πριν από ένα μήνα και παραπάνω. Ότι δηλαδή, ο Πούτιν, έχει ενστερνιστεί το δόγμα Σαμψών, που σημαίνει ότι, εάν είναι να «πεθάνει», θα τους πάρει όλους κάτω μαζί του και μάλιστα, ότι θα χρησιμοποιήσει υποκιλοτονικά πυρηνικά όπλα.

Είναι πολύ σημαντική η προειδοποίηση Burns προς τους διαχειριστές των εξελίξεων στην Ουκρανία, αλλά και στο Ουασινγκτόνιο ακροατήριο. Ήθελε πολύ θάρρος εκ μέρους του, να βγει δημόσια και να πει κάτι τέτοιο, την στιγμή που στην Ουάσινγκτον κυριαρχεί η αντιρωσική υστερία από τα παρτσακλά του Μπαράκ Ομπάμα.

Επίσης, μπορούμε να εικάσουμε από τη δήλωσή του, ότι η CIA δεν έχει τον έλεγχο των καταστάσεων στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή λειτουργούν στο πεδίο της μάχης μισθοφόροι, πράκτορες ξένων υπηρεσιών, ιδιωτικοί εργολάβοι και εγκληματικά στοιχεία, που κάνουν εμπόριο ανθρώπων, οργάνων, όπλων και ναρκωτικών και είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι.

Δε ξέρουμε αυτή την στιγμή ποιος από αυτούς που δρουν στην Ουκρανία, μπορεί να ανάψει την σπίθα που θα κάψει τον πλανήτη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια του Ζελένσκι, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι αυτό που τον έχουν προγραμματίσει να κάνει, δηλαδή να προσποιείται τον αρχηγό του κράτους του.

Ο Μητσοτάκης, είναι μία Φιλιππινέζα της Καγκελαρίας και της διεθνούς των παιδεραστών και των ομοφυλόφιλων, ο οποίος έχει εναποθέσει την τύχη της χώρας μας στα χέρια Ουκρανών μαφιόζων, μισθοφόρων και πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών, που χειρίζονται τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ουδείς άλλος Έλληνας πολιτικός, έχει διανοηθεί να διαπράξει τέτοιο έγκλημα κατά των συμφερόντων της ίδιας του της χώρας. Ο Τούρκος Πρόεδρος και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που κοιτάζουν μόνο το Εθνικό τους συμφέρον, έχουν χειριστεί τον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο, με σκακιστική μαεστρία. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν αυτή, δεν μας αρέσει.

Οι Τούρκοι, αναβάθμισαν το γεωστρατηγικό τους ρόλο μέσα σε ένα μήνα, με την στήριξη του Ισλαμιστή Μπαράκ Ομπάμα, που κινεί τα νήματα στην Ουάσινγκτον.

Εγώ, θα συνταχθώ με τον αδελφό Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, που είπε με κομψό τρόπο (το go fuck yourself) στη Βικτώρια Νούλαντ και τον κολλητό της Τζέφρι Πάιατ, ότι κουμάντο στον East Med κάνουν οι Κύπριοι, οι Έλληνες και οι Ισραηλινοί, όχι το παρεάκι του Μπαράκ Ομπάμα, που διά της Νούλαντ και του Πάιατ, που προσπαθούν εναγωνίως να πετάξουν την Ελλάδα στα χέρια του Πολιτικού Ισλάμ και των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Κυριάκο, εγώ στη θέση σου θα άκουγα τον William Burns περισσότερο από τον Πάιατ και την Νούλαντ…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...