Μπάχαλο με τα «φιλοδωρήματα» των 150 ευρώ – Τα ΚΕΠ δεν έχουν την εγκύκλιο!

Date: 22/07/2021 Time: 11:18

Αλαλούμ επικρατεί με τα περιβόητα voucher των 150 ευρώ που αποφάσισε η κυβέρνηση να δώσει στους νέους για να τούς πείσει να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με όσα λένε οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, αναγκάζονται να διώχνουν όσους δικαιούχους σπεύδουν, γιατί δεν τους έχει σταλεί από την κυβέρνηση, η σχετική εγκύκλιος!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, Παναγιώτης Κοχύλης, επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο, καθώς δεν τους έχει σταλεί ακόμη από το υπουργείο η σχετική εγκύκλιος!

«Έρχεται κόσμος εδώ και τους λέμε ότι όταν δεν υπάρχει εγκύκλιος – οδηγία από το υπουργείο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το υπουργείο εδώ και πολύ καιρό βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η τάδε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει από το gov.gr και από τα ΚΕΠ. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εμείς βρισκόμαστε έκθετοι προς τους πολίτες», τόνισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Δεν έχει φτάσει ακόμη η εγκύκλιος του voucher των 150 ευρώ!

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όσοι νέοι 18-24 ετών δεν έχουν κλειδάριθμο, μπορούν να πηγαίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, προκειμένου να εκδώσουν τα voucher τους και να λάβουν το ποσό που δικαιούνται μετά τον εμβολιασμό τους.

Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψιν της ούτε το εξής:

  • λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό πρέπει να κλειστεί ραντεβού για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος από τα ΚΕΠ

Γιώργος Γεωργαντάς: «Τα ΚΕΠ έχουν δεχθεί ήδη 4.500 αιτήσεις»

«Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε»…. Εδώ δεν έχει στείλει η κυβέρνηση την εγκύκλιο στα ΚΕΠ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλά για τον αριθμό των… αιτήσεων και όχι για το πρόβλημα!

«Εκτός θέματος» για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, την ώρα που την περασμένη Δευτέρα 19/7 άνοιξε η εφαρμογή…

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page