Ασταμάτητες οι συμμορίες ανηλίκων στο Σύνταγμα: «Αυτό το μαχαίρι λαιμό κόψει»

Date: 22/12/2021 Time: 18:43

Συμμορίες ανηλίκων επιτίθενται με μαχαίρια και ξύλα σε συνομήλικούς τους στο κέντρο της Αθήνας, αφαιρώντας τους χρήματα και κινητά και σκορπούν το τρόμο στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Πολλές είναι οι καταγγελίες πως ανήλικοι πέφτουν θύματα συμμοριών, που τους επιτίθονται, τους αποσπούν κινητά, χρήματα μέχρι και παπούτσια.

Σε βίντεο που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται ένας 15χρονος να επιδεικνύει στην κάμερα τον σουγιά του και ένας φίλος του δίπλα, να λέει τη φράση «αυτό το μαχαίρι λαιμό κόψει», αδιαφορώντας για τον κόσμο που βρίσκεται γύρω του.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του σταθμού, κορίτσια ηλικίας 15 – 16 ετών αναφέρουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας από τρεις νεαρούς που άρπαξαν χρήματα και κινητά ενώ ένας άλλος νεαρός δηλώνει ότι ξυλοκοπήθηκε στο Μοναστηράκι.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα για τέτοιες επιθέσεις.

15hronos

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page