Αριστερή καθηγήτρια Πανεπιστημίου λέει ότι τα τακτοποιημένα βάζα τροφίμων είναι ρατσιστικά και σεξιστικά!

Date: 17/03/2023 Time: 20:39

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Loyola του Σικάγο Jenna Drenten ηγείται μιας σταυροφορίας κατά του ρατσισμού και του σεξισμού που συνδέονται με τα τακτοποιημένα ψυγεία και ντουλάπια!

Σε πρόσφατο άρθρο της, η καθηγήτρια κατακεραύνωσε τις “εμμονικά οργανωμένες κουζίνες” και υποστήριξε ότι “η καθαριότητα έχει ιστορικά χρησιμοποιηθεί ως πολιτιστικός μηχανισμός φύλαξης πυλών”, όπου οι άνθρωποι με καθαρά πράγματα θεωρούνται εγγενώς “καλοί”.


Ο Drenten υποστήριξε ότι η χρήση γυάλινων δοχείων για την αποθήκευση αντικειμένων του ντουλαπιού ή η αγορά δοχείων από πλεξιγκλάς για τη φύλαξη προϊόντων του ψυγείου έχει τις ρίζες της σε “μια ιστορία ταξικών, ρατσιστικών και σεξιστικών κοινωνικών δομών”.

Είπε ότι η “έρευνά” της την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το “σόου βάζων” είναι ρατσιστικό επειδή “οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που παράγουν pantry porn είναι κυρίως λευκές γυναίκες”.

Σε ένα σημείο, η Drenten συνέκρινε τις γυναίκες με καλά εφοδιασμένα και τακτοποιημένα ντουλάπια με “καταστροφολόγους”, αφού παραδέχτηκε ότι η τάση “pantry porn” έγινε πιο δημοφιλής ως απάντηση στην πανδημία COVID-19.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο της, υπαινίχθηκε ότι τα καθαρά και οργανωμένα ντουλάπια και ψυγεία είναι σεξιστικά επειδή κατά κάποιο τρόπο κάνουν τη ζωή των ανδρών ευκολότερη.

“Το σόου βάζων, ως σύμβολο στάτους, βασίζεται στην υπόσχεση ότι κάνει την καθημερινή οικιακή εργασία ευκολότερη. Αλλά αν οι γυναίκες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την εργασία που απαιτείται για τη διατήρηση του τέλεια οργανωμένου ντουλαπιού, είναι κρίσιμο να αναρωτηθούμε: ευκολότερο για ποιον;”, διερωτήθηκε.

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του παράξενου πολιτισμικού μαρξισμού που διαδίδεται από ακροαριστερούς καθηγητές πανεπιστημίων που κάνουν πλύση εγκεφάλου στους νέους άνδρες και τις νέες της Αμερικής.

Πηγή: Infowars

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...